Amsterdam

Bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam

Amsterdam is een populaire locatie voor een unieke vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. Dat komt ten eerste omdat je in Amsterdam vrijwel alle kanten op kan. Van een vergaderruimte aan het IJ of juist midden in het centrum. Amsterdam is ten tweede qua ligging goed te bereiken met het openbaar vervoer, zeker met de nieuwe Noord/Zuidlijn.

Bekijk hier de meest bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam:

Lees meer
Bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Plaats

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Kenmerken

Filteren
Sorteer op:
20 locaties gevonden
Filteren

Bijzondere vergaderlocaties in en rondom Amsterdam centrum

Amsterdam centrum heeft diverse bijzondere vergaderruimtes die goed te bereiken zijn vanaf Amsterdam Centraal station. Denk aan een vergaderzaal in een oud grachtenpand, op de Nieuwmarkt of zelfs in het Centraal Station. Wij bieden niet alleen originele vergaderlocaties in Amsterdam, maar ook bijzondere locaties voor een evenement, brainstorm, bedrijfsfeest of workshop.

Iets buiten en rondom de grachtengordel van Amsterdam zijn er de typische wijken als de Pijp en de Jordaan waar je veel levendigheid, toerisme en culinaire hotspots treft. Ideaal voor een personeelsuitje, inspirerende workshop of vergadering.

Bijzondere vergaderlocatie in AmsterdamVergaderen in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is in een korte tijd uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van de stad. Je bent er zo vanaf Amsterdam Centraal Station met een van de gratis veerpontjes of met de auto. Langs het IJ staat Amsterdam-Noord bekend om de moderne architectuur en stijlvolle restaurants, inclusief vergaderlocaties.

Een bekend gebied is de creatieve vrijhaven de NDSM-werf met een post-apocalyptische sfeer. Compleet met roestige loodsen en beton dat velen culturele ondernemers, creatieve organisaties en evenementen aantrekt. Ook hier bieden wij verschillende bijzondere vergaderruimtes aan.

Vergaderlocatie in Amsterdam West

Amsterdam West is een stadsdeel met gezellige wijken als De Baarsjes, Bos en Lommer, Oud-West en Westerpark. Hier ervaar je nog het ‘huiskamer’ gevoel binnen de stad met veel groene, rustige en fraaie woonbuurten die worden afgewisseld met gezellige winkelstraten. Wil je een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam West? Bekijk of er iets naar wens tussen ons aanbod zit.

Bijzonder vergaderen in Amsterdam Zuid

Vergaderen in Amsterdam Zuid is bijzonder door de mooie statige wijken die deze buurt kent. Maar Zuid staat ook bekend om het Vondelpark, het Museumplein met haar musea en concertgebouw en de bedrijvengebieden Zuidas en Schinkel. Wil je origineel vergaderen in de buurt van Zuid? Bekijk dan de vergaderlocatie in het aangrenzende Amsterdamse Bos. Door de komst van de nieuwe Noord/Zuidlijn is reizen van en naar Amsterdam Zuid of Noord nu binnen een mum van tijd gepiept.

Bijzondere vergaderruimte in AmsterdamUnieke locatie in Amsterdam Oost

Amsterdam Oost staat bekend om de multiculturele wijken, veel groen en veel (culturele) bezienswaardigheden zoals het Tropenmuseum, de rivier de Amstel en het Oosterpark. Reizen naar een locatie voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst gaat naar Oost makkelijk met de metro of trein van en naar het Amstelstation.

Zaalverhuur in Amsterdam

Kortom: voor een bijzondere vergadering of zaalverhuur in Amsterdam kun je via onze site alle kanten op. Zo biedt de hoofdstad met haar vele wijken, buurten, gebouwen en locaties een veelzijdige plek voor ieder samenkomen.