Vergaderen en overnachten

Unieke vergaderlocaties met overnachting

Bij deze unieke vergaderplekken kun je op de locatie zelf ook overnachten.
Lees meer
Unieke vergaderlocaties met overnachting

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Toon meer

Kenmerken

Filteren
106 locaties gevonden
Filteren

Vergaderen en overnachten

Op zoek naar een vergaderlocatie met de mogelijkheid om te blijven overnachten? Wanneer er meerdere dagen zijn uitgetrokken voor een belangrijke meeting, een congres of een vergadering met het team of met zakenpartners is het wel zo prettig om dat te doen op een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je iedere dag fris en fruitig beginnen zonder nog eerst te hoeven reizen. Ideaal!

Bijzondere locaties waar je kunt vergaderen en overnachten

Wat je in ieder geval moet weten, is dat de keuze uit bijzondere vergader- en overnachtingsplekken enorm is. Natuurlijk kun je voor een congresgebouw met hotel gaan, maar is het eigenlijk niet veel leuker om te kiezen voor een écht unieke plek, een locatie die iedereen bij gaat blijven? Neem bijvoorbeeld dit Middeleeuws kasteel in Limburg waar plek is voor 250 personen en waar 10 vergaderruimtes te vinden zijn. Het kasteel is volledig exclusief af te huren voor je gezelschap.

Of ga je liever vergaderen op hoogte in deze bijzondere watertoren in het Overijsselse Lutten? De toren was vroeger in werking en fungeert vandaag de dag als gebouw met meerdere functies, waaronder als vergaderlocatie en groepsaccommodatie. Het kan ook zo zijn dat je toch liever kiest voor een vergader- en overnachtingsplek die meer in de natuur gelegen is. Boek dan deze fantastische kippenschuur in Limburg waar je met 20 personen kunt vergaderen en waar 4 vakantiehuisjes te vinden zijn. Of komen samen in deze adembenemende kas in Friesland met 4 ruimtes en plek voor 100 mensen.

Kleinschalige vergaderlocaties met overnachting

Wat we vaak zien, is dat kleinere groepen mensen het liefst gaan voor een kleinschalige vergaderlocatie. Gelukkig kun je ook daarvoor verspreid door het hele land terecht. Het grote voordeel van een kleinschalige locatie is dat zo'n plek vaak net wat persoonlijker aanvoelt. Dat is voor kleine groepen vaak fijner, omdat ze niet veel ruimte nodig hebben om écht even samen te komen. Een goed voorbeeld van een kleinschalige vergaderlocatie is deze mooie boomhut in Noord-Brabant. Hier kun je met maximaal 20 personen terecht.

Aan de andere kant van Nederland vind je óók een hele fraaie vergaderlocatie voor kleinere groepen, namelijk in deze boerenschuur op Texel. Hoe leuk is het om met het team (maximaal 50 personen) naar dit mooie Waddeneiland af te reizen om samen te genieten van een prachtige en inspirerende omgeving? Ben je maar met een groep van maximaal 10 personen dan is er ook een aantal plekken waar je heerlijk kunt vergaderen en overnachten. Wat dacht je van deze knusse Jachthut in Beekbergen? De hut is altijd exclusief voor jullie gezelschap.

Vergaderlocaties met overnachting voor grote groepen

Uiteraard kun je ook met een hele grote groep ergens vergaderen en overnachten. Dit soort plekken zijn weliswaar iets minder knus dan bijvoorbeeld zo'n jachthut in het groen, maar dat betekent niet dat ze minder inspirerend zijn. In de Beemster kun je bijvoorbeeld met maximaal 250 personen vergaderen in een fort. Naast een vergaderlocatie kun je hier overnachten, smakelijk genieten van haute cuisine en tot rust komen in de wellness. Dat voelt als een wel heel luxe uitje voor het team en/of zakenpartners!

Iets centraler in het land vind je dit voormalige klooster in het hart van de Utrechtse natuur. Op deze vergaderlocatie is ruimte tot 250 personen en wil je blijven slapen? Dan kan er gebruik worden gemaakt van maar liefst 130 hotelkamers. De locatie ligt in Soesterberg en op loopafstand van prachtige natuur. Toe aan wat meer luxe? In dat geval is deze monumentale villa op een landgoed in Vught het boeken waard. Op deze plek vind je 80 comfortabele hotelkamers en 20 zalen met ruimte voor maximaal 200 personen.

Ik zoek een vergaderlocatie met overnachting. Waar moet ik op letten?

Heb je ondanks de bovenstaande tips nog niet dé tip voor een vergaderlocatie met overnachting gevonden? Misschien helpen de onderstaande vragen in je zoektocht naar de beste match:

  • Voor hoeveel personen moet er plek zijn op de vergaderlocatie? En hoeveel mensen kunnen er maximaal overnachten?
  • Is de vergaderlocatie met overnachting goed te bereiken vanaf de snelweg én met het openbaar vervoer?
  • Kunnen mensen met een handicap zonder problemen de vergaderplek betreden?
  • Hoeveel vergaderzalen zijn er aanwezig op de locatie?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor eten en drinken op de vergaderlocatie?
  • Zijn er activiteiten bij het verblijf te boeken, zoals teambuildingactiviteiten?
  • Is de vergaderlocatie in de natuur of juist in de stad te vinden?
  • Is er voldoende parkeergelegenheid voor alle gasten?