Utrecht

Vergaderlocaties in Utrecht met de WOW! factor

Ben je op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderruimte in Utrecht? Bekijk dan hier de meest bijzondere vergaderlocaties van Utrecht. Allemaal met de WOW! factor!
Lees meer
Vergaderlocaties in Utrecht met de WOW! factor

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Plaats

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Kenmerken

Filteren
18 locaties gevonden
Filteren

Bijzondere vergaderlocatie in Utrecht

Een vergaderruimte in Utrecht is natuurlijk niet voor niets handig. Utrecht wordt vaak in één adem genoemd met vergaderen of evenementen organiseren in centraal Nederland. Zeker wanneer een grote groep mensen uit verschillende plekken bij elkaar moet komen. Utrecht is immers het hart van Nederland, met een prachtige oude binnenstad en historische gebouwen zoals kastelen en landhuizen. Maar er zijn ook unieke vergaderlocaties in moderne architectonische gebouwen of vergaderlocaties in het groen. Utrecht biedt tal van inspirerende vergaderruimtes. We helpen je graag met het vinden van de perfecte vergaderplek voor jouw groep.

Unieke vergaderruimte in Utrecht

Een veelzijdige stad als Utrecht heeft volop unieke vergaderlocaties, met voor iedere zakelijke bijeenkomst wat wils. Zo kun je vergaderen in een bijzonder Belevingscentrum, een Zandtrechter, een Fort en wist je bijvoorbeeld dat op loopafstand van het Centraal Station een Molen staan die tegenwoordig dienst doet als unieke vergaderlocatie? Zo zie je maar dat de stad verrast en je tal van inspirerende vergaderpleken in Utrecht kunt vinden die nét even wat anders zijn dan het standaard vergaderzaaltje onder het systeemplafond van je eigen kantoor.

Vergaderlocaties Utrecht Centraal

Het voordeel van vergaderen in Utrecht is de centrale ligging in het midden van het land, dat hebben we al eerder benoemd. Dankzij het treinknooppunt op Utrecht Centraal Station is de stad een uitstekende plek als je gezelschap uit diverse delen van het land samen moet komen. Zoek je een bijzondere vergaderruimte nabij Utrecht Centraal denk dan eens aan de bijzondere Zandtrechters (de U-Trechters). Deze unieke vergaderplek in Utrecht bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station, pal achter de Jaarbeurs. Verder vind je op loopstand van Utrecht CS ook deze unieke vergaderlocatie in een Molen. Dit is echt een groene oase midden in de stad. Een unieke vergaderlocatie in een molen die je misschien niet direct midden in het stad verwacht.

Vergaderlocaties in Utrecht Centrum

Het centrum van Utrecht is prachtig met haar oude binnenstad met kenmerkende grachten en werfkelders. Vanaf het station is het centrum op loopafstand en rondom het centrum zijn veel parkeergarages. Het centrum is dus prima bereikbaar. Zoek je een bijzondere vergaderruimte in Utrecht Centrum? Denk dan eens aan dit eclectisch grachtenpand. Aan de Plompetorengracht in hartje Utrecht heb je de beschikking over een een monumentaal grachtenpand met eindeloze hoge plafonds en grote ramen. Je kunt hier op een monumentale plek vergaderen met alle moderne technieken van tegenwoordig. Of kies voor vergaderen in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Dit museum ligt hartje centrum Utrecht mét 200 parkeerplaatsen voor de deur! Kom daar maar eens om zo midden in de stad. Binnen de openingstijden van het museum stopt ook de trein midden in het museum. De bereikbaarheid kan niet beter zouden wij zeggen. Tijdens je vergadering even een break? Struin lekker door het museum en vergaap je aan de historische treinen.

Een hippe vergaderlocatie in Utrecht

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte in Utrecht? Dan tippen wij graag deze unieke vergaderlocatie in een prachtige oude las- en constructiehal in Utrecht. Aan de buitenkant is nog goed terug te zien dat dit vroeger een fabriek was. Het gebouw is zoveel mogelijk in oude staat gelaten en rauwe elementen als de betonnen vloeren en muren en metalen steunbalken geven deze hippe vergaderlocatie een stoere uitstraling. Een hippe vergaderplek voor een voor intieme meetings, brainstorms en presentaties. Of kies voor het bijzondere Belevingscentrum Utrecht. Hier vind je verschillende creatieve vergaderzalen en prikkelende break-out ruimtes voor een inspirerende vergadering of brainstorm. Van hippe vergaderruimtes die je zintuigen prikkelen tot een theater of een bruine kroeg, er is zeker een ruimte die bij jouw meeting past.

Duurzame vergaderlocatie in Utrecht

Zoek je voor jouw gezelschap een duurzame vergaderlocatie in Utrecht? Dan is RAUM de vergaderlocatie die je zoekt. Dit is een circulaire vergaderlocatie in een bijzonder ontworpen pand. RAUM is winnaar van de Dutch Design Award 2018 én Frame Award Sustainability 2018. Het terrein rondom is een oase in de nieuwe stad (je vindt RAUM op het Berlijnplein in Leidsche Rijn) waar via kunst en design samen de toekomst van de stad wordt gemaakt én verbeeld.

Vergaderlocatie Utrecht met overnachting

In Utrecht vind je natuurlijk tal van hotels waardoor je makkelijk een tweedaagse vergadering, offsite of teambuilding kunt organiseren. De bijzondere vergaderlocaties in en rondom het centrum werken veelal samen met hotels in de buurt en de eigenaren adviseren je graag over de mogelijkheden om beide te combineren. Zoek je echter een vergaderlocatie in Utrecht met overnachting op de eigen locatie dan is Fort aan de Klop de perfecte plek. Hier vergader je in een heus Fort aan de rand van Utrecht omringd door gracht, groen en fortwallen. Op het Fort zijn tal van activiteiten te doen voor jouw groep. En het mooiste is dat je hier dus ook kunt overnachten. De oude Loodsen zijn omgetoverd tot slaapvertrekken.

Meer bijzondere vergaderlocaties?

Op zoek naar meer inspirerende vergaderlocaties in Nederland. Check dan bijvoorbeeld onze collecties: vergaderlocaties in een Fort, vergaderen in een Museum, vergaderen in een Kasteel, vergaderlocaties in de Buitenlucht of vergaderen op het strand.