Boerderij

Vergaderen op een boerderij

Vergaderen bij de boer? Bekijk onze bijzondere vergaderlocaties op de boerderij.
Lees meer
Vergaderen op een boerderij

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Toon meer

Kenmerken

Filteren
40 locaties gevonden
Filteren

Vergaderen bij de boer

Vergaderen tussen de koeien of in een kippenschuur? Op verschillende locaties in Nederland is het mogelijk om te vergaderen bij de boer. Dat is nog eens wat anders dan een vergadering op kantoor of een zakelijke meeting in een conferentiecentrum! Of je nu met een groep van 200 mensen bent of wanneer je op zoek bent naar een sfeervolle plek waar je terecht kunt voor een meeting met een kleine groep; het kan allemaal. Vergaderen bij de boer is de manier om even uit de kantoorsleur te komen.

Dit is waarom vergaderen op de boerderij een goed idee is

Dat zit namelijk zo: wanneer je voornamelijk binnen op kantoor werkt, is het heel goed voor je lichaam én je geest om af en toe even buiten inspiratie op te doen. Waar kan dat beter dan tussen de dieren in het hart van de natuur? Hoe leuk is het om tussen het vergaderen door geiten te aaien of koeien te melken? Op sommige plekken kun je zelfs vergaderen met uitzicht op een dierenweide.

"Hoe leuk is het om tussen het vergaderen door geiten te aaien of koeien te melken?"

Op deze manier vergaderen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook goed voor je inspiratie en de motivatie en productiviteit van je medewerkers en/of zakenpartners. De buitenlucht, de aanwezigheid van dieren en de mogelijkheid om deze dieren van dichterbij te bekijken zorgen voor een flinke boost inspiratie en een gelukkig gevoel. Met dat in je zak ga je weer met volle energie bezig met je werk of een project. Daarom zou iedere onderneming zeker eens moeten vergaderen bij de boer.

Vergaderlocaties op de boerderij. Waar kan ik terecht?

Verspreid over het hele land vind je diverse locaties die je af kunt huren voor een creatieve vergadering of meeting. Wat dacht je bijvoorbeeld van vergaderen tussen de kamelen met het team? In Berlicum in Noord-Brabant kan het. Daar vind je namelijk een heuse kamelenmelkerij met drie ruimtes en plek voor maximaal 250 personen. Je kunt hier zelfs blijven overnachten! Vergaderen op deze plek betekent dat je kunt kiezen voor een vergaderarrangement dat volledig op maat gemaakt is.

"Verspreid over het hele land vind je diverse locaties die je af kunt huren voor een creatieve vergadering of meeting."

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie die wat centraler gelegen is? Dan is dit hedendaagse kippenhok als vergaderlocatie in Maarn wellicht iets voor jullie groep. Deze unieke locatie is bedoeld voor kleine groepen tot 10 personen. Ook hartstikke leuk is vergaderen tussen de koeien op deze unieke plek in Overijssel. Hier kies je voor een 'wei-sessie' op de boerderij waar je met maximaal 40 personen kunt vergaderen op een groene plek in het oosten van het land. Tijdens de meeting hebben jullie uitzicht op de koeien en de omliggende landerijen.

Ik wil vergaderen op de boerderij. Waar moet ik op letten?

Kun je ook niet wachten om te vergaderen bij de boer? Maar vind je het lastig om een passende locatie te vinden? Geen zorgen: gebruik de volgende vragen in je zoektocht en je kunt gemakkelijk een selectie maken binnen jouw wensen.

  • Voor hoeveel mensen is de vergaderlocatie bij de boer geschikt?
  • Op welke locatie is de vergaderlocatie te vinden? Is deze locatie goed te bereiken met de auto?
  • Kunnen mensen de vergaderlocatie eventueel bereiken met het openbaar vervoer?
  • Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken tijdens vergaderen bij de boer?
  • Zijn er opties mogelijk voor overnachten op de vergaderlocatie?
  • Kunnen de dieren worden geaaid of worden gevoerd tijdens of na een vergadering?
  • Zijn er activiteiten te boeken voor het team op de locatie naar keuze?
  • Is de vergaderlocatie bij de boer ook te bereiken voor mindervaliden?
  • Hoeveel ruimtes zijn er aanwezig op de vergaderlocatie?