Eeuwenoude boerderij in natuurgebied het Groene Woud

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Boxtel

Een bijzondere vergaderlocatie in een monument vol historie en toekomst. Waar boeren generaties lang hebben geploegd en gezaaid, is het nu een eigentijdse plek voor vergaderingen, brainstorms of een workshop.

 • Tot 30 personen
 • 3 ruimtes
 • In de natuur, Landelijk
 • 11 tot 25 kamers

Vergaderen én overnachten in een eeuwenoude boerderij in natuurgebied het Groene Woud

Overal is het mooi, overal is het groen, overal kun je lekker eten, overal is het een fijne plek, overal is het gastvrij. Maar wij zijn “Meesters in Gastvrijheid”.
Lees meer
Toon op kaart
Hof van Vijfeijken - Eeuwenoude boerderij

Origineel omdat

 • Bijzondere vergaderlocatie in een eeuwenoude boerderij
 • Ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten; 12 slaapkamers
 • Omdat er maar aan één gezelschap tegelijk wordt verhuurd, is optimale privacy gegarandeerd
 • Duurzaam, biologisch en een privé kok
vanaf € 970,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein. Tesla Destination Charger aanwezig
 • Bereikbaarheid Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Redelijk geschikt.
 • Exclusief af te huren Ieder gezelschap heeft gegarandeerd volledige exclusiviteit, er geen andere gasten aanwezig.
 • Overnachten op eigen locatie Er zijn 12 slaapkamers, 21 bedden, 3 eenpersoons en 9 tweepersoons kamers, alle kamers hebben enkele bedden, 7 kamers met extra grote bedden.

Het Palais des Poules

In deze vrijstaande conferentieruimte (90m2) is het prettig vergaderen; een mooie lichtinval, comfortabele stoelen, vloerverwarming, opstelling naar wens en prachtig zicht over de weilanden. Je voelt je er meteen thuis. Een flip-over (met goedwerkende + alle denkbare kleuren stiften) en beamer staan gereed. Uiteraard is in alle ruimtes snelle glasvezel WiFi beschikbaar. Even een break-out of in groepjes uiteen werken? Geen enkel probleem; binnen in de boerderij zijn “de Deel” en “de Stal” natuurlijk ook beschikbaar. En aangezien er nooit andere gasten tegelijk aanwezig zijn, heb je altijd alle privacy met je eigen team.

Ontbijt, lunch en diner

Ervaar hoe bijzonder het is dat wij een gepassioneerd kok hebben. Sjoerd (eigenaar en dus kok) bereidt terwijl jullie aan het werk zijn, een healthy lunch en/of private diner. Vanzelfsprekend houdt hij graag rekening met specifieke eetwensen. Alles is huisgemaakt, lokaal ingekocht en biologisch. Je kunt aan tafel wanneer het júllie uitkomt. En als je even in de pannen wilt kijken, loop dan gerust onze open keuken in. Gezellig. Uiteraard kun je onbeperkt genieten koffie, thee, fris, sapjes, gekoeld water en vers fruit. Bij het diner schenken we mooie biologische wijnen van onze eigen sommelier. Doe alsof je thuis bent. Maar onze gastvrouwen staan natuurlijk gedurende het hele verblijf voor je klaar.

Meer dan vergaderen alleen

Als je wilt pauzeren of ontspannen is er voldoende mogelijkheid en ruimte. Rondom de boerderij zijn royale tuinen met ingericht terras en een professionele jeu-de-boules baan. Direct vanaf de boerderij zijn mooie wandeltochten te maken, we hebben volop tips voor bijzondere routes. Een outdoor teamactiviteit organiseren? Laat het ons weten, zo geregeld. Binnen in de comfortabele lounge-zithoek is het heerlijk toeven bij de houtkachel. Sluit je smartphone aan op onze audio-installatie en geniet van je favoriete muziek. De lunch of het diner serveren wij doorgaans in ‘de Stal’. Maar bij mooi weer dekken wij indien gewenst de tafels buiten. Zeg ’t ons maar!

Overnachten

Hof van Vijfeijken beschikt over 12 slaapkamers: 9x 2 persoons-, 3x1 persoonskamers met elk comfortabele losse boxsprings. Er zijn zelfs 7 extra lange bedden beschikbaar; wel zo fijn als je langer dan 1.90m bent. Beneden zijn twee ruime luxe badkamers met elk twee douches, drie wastafels en twee toiletten. Verzorgingsproduct vergeten? Geen zorgen, alles is aanwezig; van shampoo, douchecreme en deodorant tot scheerschuim of dagcreme, zelfs aan lenzenvloeistof is gedacht. Heerlijk zachte badjassen, een handdoekpakket en slofjes leggen wij voor je klaar op de kamer.

Locatie

In natuurgebied het Groene Woud; driehoek Eindhoven-Den BoschTilburg. Vlot bereikbaar vanaf de A2 en station Boxtel.

Origineel vergaderen

Vanaf € 970,00 totaal per dag voor een volledig verzorgd arrangement. Alles is inbegrepen, dus ook alle (alcoholische) drankjes. Er vindt géén nacalculatie plaats.


Eeuwenoude boerderij in natuurgebied het Groene Woud

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Boxtel
vanaf € 970,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 970,- per dag
Snelcode: 0194

Andere vergaderlocaties