Over ons

Op zoek naar een originele locatie voor een vergadering, teambuilding of workshop? Wil je wel eens wat anders dan het zoveelste kleurloze hok of saaie standaard zaaltje? Dan zit je hier goed! Want op OrigineelVergaderen.nl bieden we je een selectie met (te)gekke vergaderplekken om met het bedrijf de koppen bij elkaar te steken.

Kun je er vergaderen en is het origineel… dan vind je het hier!

Wist jij dat je kunt vergaderen in een cockpit suite naast een originele Boeing cockpit met vliegsimulator? Of in een eeuwenoude middeleeuwse Kerk? Wist je dat je een compleet privé-eiland exclusief voor jouw gezelschap kunt afhuren of dat je in een Tipi tent in de duinen kunt samenkomen? Dat je met je collega's de boom in kan of achter slot en grendel kunt plaatsnemen?

Via OrigineelVergaderen.nl vind je een échte unieke vergaderplek passend voor jouw gezelschap. Een bijzondere vergaderlocatie waarvan je het bestaan niet wist.

Hoe we onze keuzes maken

Elke locatie op de website is zorgvuldig gekozen op basis van originaliteit. Zo weet je zeker dat je terecht komt op een vergaderlocatie waar nog lang over nagepraat zal worden!

We hopen dat OrigineelVergaderen.nl je inspiratie geeft om eens een andere plek te kiezen die de creativiteit laat stromen.

Het Origineel Vergaderen team