Buitenlocatie

Bijzondere buitenlocaties

Bijzonder vergaderen in de open lucht. Frisse ideeën waaien als vanzelf je gedachten binnen. Dit zijn onze tips voor een unieke buitenlocatie.
Lees meer
Bijzondere buitenlocaties

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Kenmerken

Filteren
Sorteer op:
25 locaties gevonden
Filteren

Voordelen van buiten vergaderen

Even weg van de TL-buizen en klamme vergaderzalen op kantoor. Kies in de plaats daarvan een natuurlijke lichtinval en een verkoelend briesje. Alle zintuigen worden op scherp gezet. Geen afleiding van dagelijkse kantoorperikelen als de mails die binnenstromen en collega’s die écht maar vijf minuutjes van je tijd nodig hebben. Hup, naar buiten! Voor managementmeetings, brainstorms en teambuilding activiteiten zijn buitenlocaties ideaal. Door heel Nederland zijn verschillende vergaderlocaties te vinden met een open karakter. Midden in de natuur, dichtbij of ver van de stad, en altijd met een fenomenaal uitzicht. Intuïtief weten we dat buitenlucht goed voor ons is. Tijd om een vergadering in de buitenlucht te organiseren. Met of zonder activiteit, borrel of diner.

Bijzonder vergaderen op een buitenlocatie

Buitenlocaties heb je in veel verschillende vormen en maten. Wat dacht je van een boot die wel of niet vaart over een rustgevend meer, een boerderij omringt door weilanden en koeien, een kas met natuurlijke lichtinval of avontuurlijke boomhut? Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Vergaderen bij in een Victoriaanse Kas doe je in hele bijzondere setting, namelijk een kas. De kas is prachtig gelegen in de natuur, tussen de paarden en is ingericht met vintage en brocante spulletjes, geen enkele stoel is hetzelfde. Het zorgt voor een ontspannen en authentieke sfeer. Je hoeft niet weg om van de natuur te genieten; de kas zorgt voor voldoende lichtinval en een prachtig uitzicht. Reis naar het mooie Twente en kies voor vergaderen in een authentieke oerboerderij. Het is een stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Alle opsmuk is weggelaten maar het is wel helemaal van deze tijd. De oerboerderij is onderdeel van een voormalig boerenerf in het groenrijke De Lutte in Twente. Op deze historische plek staat een typische Twentse boerderij van begin 20e eeuw. En De Kwaak is een unieke drijvende vergaderlocatie: haar geschiedenis als vrachtvaarder, haar unieke ligging in een parkje tegen de oude Stadswal, de sfeervolle inrichting en de persoonlijke ontvangst, maken De Kwaak tot een onderscheidende locatie voor vergaderingen. Vanaf de ruimte heb je uitzicht via de patrijspoorten op de Thorbecke gracht met langsvarende sloepjes. Genoeg buitenlocaties voor een verfrissende vergadering!