Vergaderen in een botanische tuin midden in Rotterdam

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Rotterdam

Ook in hartje Rotterdam zit je binnen no-time midden in de natuur. In deze unieke botanische tuin vind je midden in de stad een prachtige groene oase van maar liefst acht hectare groot.

 • Geschikt voor grote groepen
 • 1 ruimte
 • In de stad, In de natuur
 • Geen kamers

Vergaderen in een botanische tuin midden in Rotterdam

Kom vergaderen in het best bewaarde geheim van Rotterdam: Trompenburg Tuinen & Arboretum is een prachtige botanische tuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. De tuin is 8 hectare groot en ligt in de Rotterdamse wijk Kralingen, aan de rand van het centrum.
Lees meer
Toon op kaart
Trompenburg Tuinen & Arboretum

Origineel omdat

 • Bijzonder vergaderen in een Botanische tuin middenin Rotterdam
 • Het best bewaarde geheim van Rotterdam, de tuin is 8 hectare groot en ligt in de Rotterdamse wijk Kralingen, aan de rand van het centrum
 • Deze locatie is een geregistreerd museum, Rotterdams Monument en dus hét groene museum van Rotterdam
 • Steun met je vergadering direct het behoud van deze bijzondere tuin
vanaf € 795,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Betaald parkeren.
 • Bereikbaarheid Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. met een tramhalte voor de deur.
 • Mindervaliden Geschikt.
 • Exclusief af te huren Het is mogelijk om de locatie exclusief af te huren.

De Botanische tuin

Een prachtige botanische tuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. De tuin is 8 hectare groot en ligt in de Rotterdamse wijk Kralingen, aan de rand van het centrum. De eerste aanleg van de tuin vond ongeveer 200 jaar geleden plaats. Deze vergaderlocatie is van grote waarde op het gebied van biodiversiteit en natuurhistorie. Het is sinds enkele jaren bovendien een geregistreerd museum, Rotterdams Monument en dus hét groene museum van Rotterdam. Omgeven door de mooiste bloemen en planten is deze schitterende locatie een uitgelezen plek voor meetings, borrels, inspirerende sessies, groene evenementen en congressen. Geniet met het team van de buitenlucht, het groen en de rust die de tuin te bieden heeft terwijl je samen op nieuwe ideeën broedt.

Tuin Perenhof

In Tuin Perenhof, een uniek gedeelte binnen Trompenburg, kunnen bedrijven terecht voor zakelijke meetings, vergaderingen, borrels, evenementen en congressen. Je vindt in dit gedeelte van de tuin een stretchtent van 12 bij 18 meter. In de tent vind je o.a. Weltevree meubilair terug, het meubilair past mooi in de groene omgeving. Onder de stretchtent vind je tevens onze containerbar, waaruit wij de lekkerste drankjes serveren tijdens je bijeenkomst. Deze bar zorgt voor een speelse setting.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheid voor bijeenkomsten zijn in de tuin eindeloos. Onze standaard stretchtent biedt de volgende capaciteit: Cabaretopstelling overdekt t/m 50 personen, Dineropstelling t/m 100 personen, Theateropstelling t/m 125 personen. Voor grotere gezelschappen (max. capaciteit 1000 personen) kan de gehele tuin ingezet worden. Wat denk je van een duurzame festival setting? We denken graag met je mee!

Vergaderarrangement

In ons vergaderarrangement zie je pure producten terug. De lunch is vers, gevarieerd en een lust voor het oog. En indien gewenst geheel vegetarisch uit te voeren. Geniet gedurende de dag van een welverdiende break tijdens de lunch en maak een verfrissende wandeling door de tuinen. Wil je in een besloten setting lunchen of dineren? Volop mogelijkheden voor private dining. Van een borrel tot een privé diner met een eigen chef tot een gezellige setting met een foodtruck. We werken samen met diverse partners en geven op maat invulling aan je vraag. Buitenzijn heeft effect op de productiviteit, vitaliteit en welzijn. Verder is er voldoende ruimte en dit nodigt uit tot het organiseren van een inspirerende (team)activiteit. Vraag naar de mogelijkheden!

Locatie

De Botanische tuin ligt op een makkelijk te bereiken locatie aan de rand van Rotterdam. Het liefst ontvangen wij onze gasten per openbaar vervoer. De voorzieningen zijn heel goed, met een tramhalte voor de deur. Betaald parkeren kan voor de deur en in de directe omgeving.

Origineel vergaderen

De prijs is vanaf € 795,- per dag.


Vergaderen in een botanische tuin midden in Rotterdam

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Rotterdam
vanaf € 795,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 795,- per dag
Snelcode: 0246

Andere vergaderlocaties