Vergaderen in de buitenlucht (of toch liever binnen)

 • Nederland
 • Gelderland
 • Wijchen

In dit mobiele buitenkantoor of idyllische buitenhuis neem je even letterlijk afstand van kantoor. Je kunt letterlijk alle kanten op.

 • Tot 100 personen
 • 3 ruimtes
 • Aan/op het water, In de natuur
 • Geen kamers

Bijzonder vergaderen in de buitenlucht (of toch liever binnen)

Vergaderen op een varend terras, in de fruitboomgaard, – het bos – of de Safarilodge met alle moderne gemakken dichtbij, het kan hier allemaal. En dat ook nog eens in een prachtige natuurlijke omgeving.
Lees meer
Toon op kaart
Buitenoverleg - Vergaderen in de buitenlucht

Origineel omdat

 • Wij onze klanten graag het water opsturen
 • Men ondanks de bomen hier toch het bos blijft zien
 • Het vergaderen in een tent verrassend luxe kan zijn
 • Wij het rustige water van het Wijchens Ven graag met jou willen delen
vanaf € 10,- per persoon

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein.
 • Bereikbaarheid Prima bereikbaar met openbaar vervoer
 • Mindervaliden Niet geschikt.
 • Exclusief af te huren Exclusief af te huren voor jouw gezelschap.

De vergaderlocatie

Plezierig, inspirerend en productief vergaderen doe je BUITEN. Dat kan hier aan – en óp het water van het Wijchens Ven. Wat dacht je van vergaderen op een fluisterstil varend terras? Of vanuit onze ruime comfortabele safarilodge met prachtig uitzicht over het water? Genieten van de natuurlijke omgeving met gebruikmaking van moderne voorzieningen. Hou je van meer avontuur – en een beetje improviseren, dan is er een “pop-up” vergaderplek midden in de natuur, op een locatie die je zelf kunt uitkiezen. Waar vind je een locatie die je exclusief kunt afhuren met je bedrijf om met het hele personeel het seizoen of een project af te sluiten of nieuwe plannen bekend te maken? Onze vaste locatie is 13000 m2 groot en beschikt over goede sanitaire voorzieningen en snel internet met dekking over het gehele terrein. Parkeren kan (deels) op eigen terrein. Er is plaats voor ongeveer 50 auto’s.

De Safarilodge

De safarilodge heeft een binnenruimte van 10 x 4 meter. Het overdekte terras is 30 m2. Locatie op 10 meter afstand van het water. De lodge heeft een keukenblokje, drie grote tafels met 20 comfortabele stoelen. Voor presentaties is er een beamer en scherm en een groot televisiescherm met HDMI aansluiting. De ruimte wordt verwarmd met een royale gashaard.

Het Tuinhuis

Het tuinhuis heeft een binnenruimte van 4 x 5 meter. En een verwarmd terras van 15 m2. Het tuinhuis ligt direct aan het water. Het tuinhuis heeft een keukenblokje. De ruimte wordt elektrisch of met de sfeervolle houtkachel verwarmd. Voor presentaties is een beamer en vast projectiescherm beschikbaar.

Stertenten

Als pop-up vergaderplek zijn er 3 stertenten; 2 grote met een diameter van 14 meter en een kleinere van 10 meter doorsnee. Het betreft ronde tenten met een mast in het midden. Eén van de grote tenten is rondom afsluitbaar. Ze zijn eenvoudig op te zetten en weer af te breken. De capaciteit van de grote tenten is ca. 20 personen zittend en 50 personen staand. Ideale ruimtes voor het houden van presentaties.

De pontonboot

De locatie beschikt over een varend terras dat plaats kan bieden aan 12 personen. De oppervlakte is ongeveer 16 m2. De aandrijving geschiedt met een fluisterstille elektromotor. Vanwege de eenvoud van de bediening kunnen gasten zelfstandig met de boot over het Wijchens Ven varen en daar vergaderen. Een hele bijzondere beleving. Het Wijchens Ven is een stilstaand water zonder stroming. Dit maakt het varen ook veilig. Er zijn ook bijna geen andere gebruikers van deze plas. De pracht van de natuur en de vele vogels maken het plaatje compleet. Gebruik de boot voor een bijzondere varende vergadering of gewoon om lekker te lunchen. Je kunt deze boot huren in combinatie met het buitenhuisje of de safarilodge maar het is ook mogelijk om alleen de boot te reserveren. In combinatie met een vergaderbijeenkomst “aan land” ontvangen gasten 50% korting op het tarief voor de boot.

Het bosprieel

Warme dagen zijn prima door te brengen in het bos met de verkoeling die het bladerdak biedt. Het bosprieel is 3 x 3 meter groot. Een prima plek voor een gesprek of om de lunch te gebruiken. Er zijn in het bos ook een aantal zitgroepjes voor tweegesprekken of als de groep gesplitst moet worden in kleinere groepjes.

De fruitboomgaard

Onze fruitboomgaard vind je naast de safarilodge. We hebben een verzameling aan fruitbomen waaronder appels, peren, kersen, abrikozen en mispels. Gasten mogen hier voor directe consumptie hun eigen fruit plukken. Hoe vers kun je het hebben? De fruitboomgaard is ingezaaid met een wild bloemenmengsel en laat van de vroege lente tot in het najaar een kleurig tapijt aan bloemen zien. Op het grasveld tussen de bomen kan ook vergaderd worden; eventueel met beschutting van een stertent.

Twee kampvuurplekken

Op het terrein hebben we 2 kampvuurplekken waar met hout uit het bos een heerlijk vuur kan worden gestookt. Dit gebeurt alleen als de weersomstandigheden dit mogelijk maken. Heel bijzonder om met elkaar rond het kampvuur de gesprekken voort te kunnen zetten of gewoon ontspannen in de vlammen te staren en te genieten van het knapperend vuur.

Het mobiele kantoor

Als je er echt op uit wilt trekken, reserveer dan het buitenkantoor. Een 4 wiel aangedreven minicamper en aanhangwagen zorgen voor een pop-up vergaderplek. Jij kiest of het de hei, het bos of het strand wordt. Alles wat nodig is om efficiënt buiten te vergaderen is aanwezig. Tafels, stoelen en een grote stertent gaan mee in de aanhangwagen. Ook een toilettent is aanwezig. Het mobiele kantoor is alleen te reserveren mét chauffeur, tevens jullie gastheer/gastvrouw. Voor warme en koude dranken, een broodmaaltijd en heerlijke soep wordt gezorgd. Regel je zelf liever de catering dan kan dat natuurlijk ook.

De locatie

Wijchen ligt landelijk gezien centraal met op (minder dan) een uur rijafstand steden als Amersfoort, Apeldoorn, Tilburg, Eindhoven, Roermond en Den Bosch. Wijchen heeft vele gezellige restaurants en barretjes om met je team het resultaat van de bijeenkomst te vieren. Nijmegen centrum zit op ongeveer 10 km af van onze locatie. Voor een mooie wandeling is een “rondje ven” aan te bevelen (50 minuten wandelen). De Haterse en Overasseltse vennen, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen is met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Voor een sportieve break is er een skibaan, een golfbaan en een waterskicentrum direct om de hoek. Op ons terrein zelf is natuurlijk ook ruimte voor sport en spel.

Goed weer garantie

In Nederland zijn er veel dagen waarbij het heerlijk is om buiten te zijn. Maar het kan natuurlijk ook een keer regenen of hard waaien. Dan is een dak boven het hoofd wel zo prettig. In overleg kan worden uitgeweken naar een alternatieve – meer beschutte – plek. Het buitenhuisje en de safarilodge zijn verwarmd. Goed weer garantie geven we uiteraard niet. Dat hebben we zelf niet in de hand. Maar we zoeken wel altijd naar een oplossing mocht het met het weer tegenzitten en een buitenvergadering niet haalbaar is. Annuleren kan dan kosteloos of de bijeenkomst wordt verplaatst naar een ander moment. Het buitenhuisje is het hele jaar beschikbaar. De safarilodge kent een winterstop van november tot april.

Origineel vergaderen

Je bepaalt zelf hoe luxe je het wilt hebben. Het varend terras is al te huur vanaf € 8,- per persoon waarbij je zelf voor eten en drinken zorgt! Maar we kunnen tijdens jouw bijeenkomst ook een luxe lunch serveren of een uitgebreid dinerbuffet laten verzorgen. Hiervoor werken we samen met lokale horecapartijen. Wij doen ons uiterste best tegemoet te komen aan jouw wensen.


Vergaderen in de buitenlucht (of toch liever binnen)

 • Nederland
 • Gelderland
 • Wijchen
vanaf € 10,- per persoon

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 10,- per persoon
Snelcode: 0078

Andere vergaderlocaties