Strandtent

Vergaderlocaties aan zee

Weer of geen weer, vergaderen aan zee en het strand kan net dat beetje extra geven. Hier vind je niet alleen vergaderlocaties maar ook originele plekken voor een bedrijfsfeest, teamuitje of presentatie aan zee. Bij de meeste vergaderlocaties kun je exclusief een vergaderruimte of zaal huren waar je met een paar stappen in het zand staat.
Lees meer
Vergaderlocaties aan zee

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Kenmerken

Waarom een vergaderlocatie aan zee?

Vergaderen aan zee geeft toch net een extra impuls. Veel mensen komen er graag hebben dan ook een prettige associatie met de kust. Een strandbezoek heeft vaak een positieve invloed op je fysieke en mentale gezondheid. Door de frisse lucht voel je je energieker. Zeker bij een lange zit tijdens een vergadering kan een ochtend of middag aan zee en het strand wonderen doen.

Locaties voor een vergadering aan zee

Wij hebben verschillende soort locaties voor een geslaagde vergadering aan zee. Deze lopen uiteen van een gezellige strandtent met terras of een originele vergaderlocatie tussen de duinen. In Scheveningen kun je bijvoorbeeld ook letterlijk vergaderen boven de zee! Op de pier zijn ruime en moderne zalen te huur voor zakelijke bijeenkomsten.

De mooiste locaties aan het strand

Ook bij het strand van IJmuiden bieden we bijzondere locaties. Wat dacht je van een vergadering op een forteiland! In de provincie Zeeland kun je in Vlissingen terecht in een oude Gevangtoren of ontspannen vergaderen aan zee bij strandtent Pier 7. Natuurlijk zijn we de Hollandse wadden eilanden ook niet vergeten. Bijzonder vergaderen vlak aan zee doe je op Texel bij het Swarte Schaap.

Naast vergaderen ook plezier aan zee

Het prettige van vergaderen aan zee is dat je dit hier perfect kan combineren met een andere activiteit. Of je dit nu invult in de vorm van een borrel, een sportieve activiteit op het strand of op het water; er is enorm veel mogelijk! Voor meer informatie over vergaderen aan zee en meer originele locaties kun je uiteraard contact met ons opnemen.