Vergaderinspiratie

Dit zijn de 5 meest bijzondere vergaderlocaties aan de kust


dinsdag 6 september 2022

Vergaderen aan de Nederlandse kust is altijd een goed idee. Zowel in de zomer als ook in de winter. De frisse zeelucht en een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt zijn belangrijke ingrediënten voor een succesvolle meeting, brainstorm of strategiesessie. Een frisse perspectief op de zaken is immmer gegarandeerd.

Dit zijn de 5 meest bijzondere vergaderlocaties aan de kust

1. Vergaderen in een oude Gevangentoren met uitzicht over zee

Deze toren is gebouwd omstreeks 1491 als stadspoort en bestond oorspronkelijk uit twee torens met daartussen een poort. Toen de stad in westelijke richting uitbreidde werd daar een nieuwe stadspoort gebouwd en verloor deze toren haar functie als stadspoort. In 1610 kreeg het gebouw een nieuwe bestemming als stadsgevangenis. Tegenwoordig is het een rijksmonument en is het in gebruik als café-restaurant waarin je dus ook kunt vergaderen. Op de eerste verdieping van de Gevangentoren vind je de Torenzaal waarin je kunt vergaderen terwijl de enorme zeeschepen aan je voorbijtrekken op de Westerschelde. Echt één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Nederland.

> Vergaderen in de Gevangentoren van Vlissingen

1. Vergaderen in een oude Gevangentoren met uitzicht over zee
Vergaderen in De Gevangentoren van Vlissingen

2. Unieke vergaderruimtes met zicht op zee of de duinen

Op deze unieke plek in De Kennemerduinen vind je een vergaderlocatie met diverse zalen die uitzicht bieden op de zee of aan de andere kant op de duinen. Een vergaderlocatie met een uniek uitzicht dus en gelegen op het meest uitgerekte stuk zandstrand van Overveen.

> Bekijk deze vergaderzalen met zicht op zee of de duinen

2. Unieke vergaderruimtes met zicht op zee of de duinen
Vergaderen met zicht op de duinen of de zee

3. Een Tipi tent in de duinen om in te vergaderen

In het Zuid-Hollandse Rockanje staat deze unieke Vergadertipi midden in de duinen. Je hoort het goed; een Tipi tent om in te vergaderen. Op zich is dat al bijzonder maar de ligging in de duinen maakt deze locatie natuurlijk helemaal super-origineel! In de Tipi heb je WiFi bereik en elektriciteit en verder gewoon een ouderwetse flipover, notitieblokken en boomstampotloden. 

> Naar deze Vergadertipi in de duinen

3. Een Tipi tent in de duinen om in te vergaderen
Vergaderen in een Tipi tent in de duinen

4. Vergaderen in een verborgen strandlagune

In deze unieke strandlagune in Schoorl heb je het gevoel op een onbewoond eiland aan de andere kant van de wereld terecht te zijn gekomen. Maar niets is minder waar; op een uurtje rijden vanaf Amsterdam ligt deze verborgen parel aan het Nederlandse strand. Hier combineer je een vergadering in één van de prachtige zalen met een activiteit als Expeditie Robinson, strandjutten of een Uitwaai Arrangement.

> Bekijk deze Strandlagune

4. Vergaderen in een verborgen strandlagune
Vergaderen in een verborgen strandlagune

5. Vergaderen op de iconische Pier van Scheveningen

Wie kent niet De Pier van Scheveningen. Toch wel één van de meest iconische 'landmarks' van Nederland. Bovenop de Pier kun je tegenwoordig ook vergaderen. En hier zit je dus letterlijk boven de Noordzee. Een meeting waarover nog lang nagepraat zal worden terwijl de zee onder je ruist. Niet onbelangrijk: De Pier is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

> Ik wil vergaderen op de Pier van Scheveningen

5. Vergaderen op de iconische Pier van Scheveningen
Vergaderen op de Pier van Scheveningen

Bonustip: Vergaderen en overnachten op 50 meter van het strand - 116 hotelkamers

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie aan de kust voor een meerdaagse bijeenkomst? Dan is dit Strandhotel dé plek voor jouw gezelschap. Dit  Strandhotel in Zeeland ligt op 50 meter van het strand en heeft de beschikking over maar liefst 116 hotelkamers. 

> Bekijk dit Strandhotel in Zeeland

Bonustip: Vergaderen en overnachten op 50 meter van het strand - 116 hotelkamers
Vergaderen in een Strandhotel op 50 meter van zee

Meer vergaderlocaties aan zee

Ben jij op zoek naar een unieke vergaderruimte aan de Nederlandse kust? Bekijk dan onze collectie vergaderlocaties aan het strand. Wil je op de hoogte blijven van onze originele vergaderlocaties en het nieuwste aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons dan via Instagram of LinkedIn.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht