Vergaderen op Amsterdam Centraal station

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam

Inspirerend vergaderen op het perron! Organiseer je bijeenkomst in een unieke, besloten, historische omgeving op het station van Amsterdam.

 • Tot 250 personen
 • 2 ruimtes
 • In de stad
 • Geen kamers

Bijzondere vergaderlocatie op Amsterdam Centraal station

Niet voor niets is Grand Café Restaurant 1e klas Nederlands beste bereikbare business-en evenementenlocatie. Gewoon op het perron en zonder OV-chipkaart bereikbaar.
Lees meer
Toon op kaart
Grand Café Restaurant 1e klas - Centraal Station Amsterdam

Origineel omdat

 • Bijzonder vergaderen op perron 2B
 • Gevestigd in de oude wachtkamers, die volledig gerestaureerd zijn
 • Ontworpen door Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers tussen 1881 en 1889
 • Nederlands best bereikbare vergader- en eventlocatie
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Betaald parkeren in de buurt.
 • Bereikbaarheid Prima bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Niet geschikt.
 • Exclusief af te huren Twee speciale wachtruimtes zijn exclusief af te huren.

Vergaderen op het Centraal Station van Amsterdam

Bij Grand Café Restaurant 1e Klas, de verborgen parel van Amsterdam, kun je op een unieke manier je evenement ervaren, want het restaurant bevindt zich op perron 2B op het Centraal Station van Amsterdam. De authentieke locatie heeft naast een uitstekend restaurant ook twee privé ruimtes beschikbaar: De 1e Klas Wachtkamer en de 4 Seizoenen Wachtkamer. Grand Café Restaurant 1e Klas is gevestigd in de oude wachtkamers, die volledig gerestaureerd zijn. Een plek vol inspiratie en authenticiteit waar jouw evenement direct een tweede dimensie krijgt. Nederlands best bereikbare event locatie is uitermate geschikt voor (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, workshops, borrels en (huwelijks)feesten maar ook voor stijlvolle, grotere diner tot zo’n 250 personen. Liever iets meer privacy? Dan kun je een wachtruimte afhuren.

De Vier Seizoenen Wachtkamer

De Vier Seizoenen kamer is de meest historische plek voor een lunch, diner, borrel, vergadering of andere gelegenheid in Amsterdam. In 1881 deed deze ruimte dienst als exclusieve eetkamer voor de 1e Klas passagier, inmiddels een eeuw later is deze kamer voor iedereen beschikbaar. Je kunt hier terecht met kleinere gezelschappen tot ongeveer 40 personen. De Vier Seizoenen kamer is per dagdeel of voor een gehele dag te huren.

De Eerste Klas Wachtkamer

Deze klassieke ruimte met indrukwekkende bar in Cuyperiaanse stijl werd vroeger gebruikt als wachtkamer voor de 1e Klas passagier. De Wachtkamer is geschikt voor 120 personen in een diner set-up en voor 250 personen in een receptie set-up en beschikt over een beamer, een groot scherm en een microfoon. Formeel of informeel, het team van Grand Café 1e Klas bouwt graag de perfecte setting voor je. De Eerste Klas Wachtkamer is per dagdeel te huur of voor een gehele dag te huren. Daarnaast zijn er ook vergaderarrangementen beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden!

Grand Café Restaurant 1e Klas

De authentieke locatie heeft naast twee privé ruimtes ook een uitstekend restaurant. Organiseer je een ontbijt, lunch of diner voor een groeps-, familie- of teamuitje en wil je liever de sfeer van het restaurant meekrijgen i.p.v. een privé ruimte? Dan kun je terecht in het achterste gedeelte van het restaurant die het team van 1e Klas graag beschikbaar stelt voor groepen. Daarnaast verzorgt het team van 1e Klas ook graag jouw dagje uit in Amsterdam. Ze werken nauw samen met verschillende partners om jullie dag compleet te verzorgen. In 1e Klas waan je nog in de tijd van eind 19e eeuw en heeft als eye catcher prachtige ornamenten, muurschilderingen, houtenlambriseringen en een imposante Victoriaanse bar. Tussen 1881 en 1889 ontwierp Nederlands beroemdste Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers het Centraal Station in Amsterdam en nog steeds is er veel van zijn architectuur over. Zijn vakmanschap wordt geroemd als de man die architectuur in Nederland nieuw leven inblies. Invloedrijk en inspirator voor velen zoals H.P. Berlage en Michel de Klerk. We zijn er trots op dat in ons restaurant nog een gedeelte van zijn architectuur te bewonderen is. De Engelse kwaliteitskrant The Guardian plaatste 1e Klas op nummer 1 als beste stationsrestaurant van Europa!

Origineel vergaderen

Prijs is op aanvraag.


Vergaderen op Amsterdam Centraal station

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

Prijs op aanvraag
Snelcode: 0036

Andere vergaderlocaties