Bijzondere vergaderlocatie op een duurzame Woonboot in Amsterdam

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam

Duurzaam, inspirerend en succesvol vergaderen doe je op deze duurzame Woonboot in Amsterdam. Je drijft en voelt je vrij, de basis voor succesvol vergaderen. Geschikt voor maximaal 25 personen.

 • Tot 30 personen
 • 2 ruimtes
 • In de stad, Aan/op het water
 • Geen kamers

Bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam

Ben je op zoek naar een duurzame en sfeervolle vergaderlocatie in Amsterdam voor een kleinere groep? Wie weet is dan deze bijzondere vergaderlocatie op een duurzame woonboot in de hoofdstad iets voor jullie? Vergaderen doe je hier met maximaal 25 personen; daarom is de boot ook alleen exclusief af te huren voor gezelschappen. Je bent hier dus niet met andere gasten aan boord; alleen met je eigen team.
Lees meer
Toon op kaart
Gewoonboot - Gewoonboot

Origineel omdat

 • Weids uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam
 • Duurzame en milieuvriendelijke vergaderlocatie
 • Nabij de creatieve NDSM-werf
vanaf € 847,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Parkeren voor de deur a €1,40 per uur.
 • Bereikbaarheid Gratis overtocht met de pontveer vanaf het Centraal Station Amsterdam, 12 minuten varen.
 • Mindervaliden Niet geschikt.
 • Exclusief af te huren Uitsluitend exclusieve verhuur, gegarandeerd geen andere gasten aan boord, de hele boot voor jezelf.
 • Aantal personen Geschikt voor maximaal 25 personen.
 • Eten & drinken Er is voor de hele dag heerlijk en gezond eten en drinken aanwezig.

De Woonboot

Deze woonboot is een zelfvoorzienende, drijvende vergaderlocatie. Je ervaart een gevoel van rust, ruimte en vrijheid; de basis voor een succesvolle vergadering of brainstormsessie. De geWoonboot is een zelfvoorzienende, drijvende vergaderlocatie. Je ervaart een gevoel van rust, ruimte en vrijheid; de basis voor een succesvolle vergadering of brainstormsessie. De boot heeft twee sfeervolle ruimten.

Plenaire ruimte

De woonboot beschikt over een lichte plenaire ruimte van 40m2 met een vrij uitzicht op het IJ en een heerlijke aparte breakout lounge met comfortabele bank en fauteuil. Stel je eens voor hoeveel inspiratie en creativiteit zo'n uitzicht met zich meebrengt! Wanneer je een vergaderarrangement boekt, geniet je van koffie, thee, biologische koekjes, een goed gevulde fruitschaal en andere lekkernijen. Daarnaast zijn er bij je boeking ook andere arrangementen beschikbaar, zoals lunch- en dinerarrangementen.

Breakout kamer

Een ontvangst ruimte dat ook in te richten als kleine breakout ruimte met schuifpui naar het privé-terras. Er is altijd een goed gevulde vergader toolkit, beamer, laptop, pointer-clicker, flip over vellen, stiften, notitieboekjes, post-is aanwezig. .

Vergaderarrangement

Het vergaderarrangement bestaat uit onbeperkt heerlijke Buscaglione koffie, bio-thee, gevitaliseerd water, verse handgebakken bio-koekjes, pepermuntjes en een goedgevulde fruitschaal. Je wordt altijd warm ontvangen door een vrolijke gastvrouw met koffie of thee met wat lekkers erbij. Ook kun je kiezen uit verschillende dagarrangementen of een ontbijt, gezonde lunch, borrel of 3-gangendiner. De catering wordt verzorgd door Amsterdamse cateraars en bestaat uit biologische, lokale producten.

De eerste zelfvoorzienende Woonboot van Nederland

Deze bijzondere woonboot is de eerste zelfvoorzienende (off the grid) woonboot die in Nederland is gebouwd. Ze wekt haar eigen energie op, zuivert haar eigen afvalwater en benut warmte uit het IJ met behulp van een warmtewisselaar. Het groene dak, bedekt met sedumplanten, zorgt niet alleen voor isolatie en verkoeling in de zomer, maar ook voor biodiversiteit en regenwateropvang. Het opgevangen regenwater wordt gebruikt als spoelwater voor het toilet. De bedrijfsvoering aan boord is duurzaam en alle leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd op (sociale) duurzaamheid. De materialen aan boord worden gerecycled en geüpcycled.

Locatie

Je kunt je vergadering uitbreiden met verschillende vergaderbreaks, zoals een rondvaart, een rondleiding over de innovatieve NDSM-werf of een inspirerende workshop door een NDSM-kunstenaar. Of geniet op het privé terras van het weidse uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam.

Origineel vergaderen

Prijs vanaf € 847,- voor een dag vergaderen, inclusief gastvrouw aan boord, exclusief vergaderarrangement, catering en diverse AV middelen.


Bijzondere vergaderlocatie op een duurzame Woonboot in Amsterdam

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam
vanaf € 847,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 847,- per dag
Snelcode: 0090

Andere vergaderlocaties