Garage omgetoverd tot een duurzame vergaderlocatie in Amsterdam Noord

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam

Bijzonder vergaderen in een 'blending venue'; helemaal duurzaam en op een toplocatie in het stoere stadsdeel Amsterdam Noord.

 • Geschikt voor grote groepen
 • 5 ruimtes
 • In de stad
 • Geen kamers

Duurzame vergaderlocatie in Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar de perfecte ruimte voor een vergadering, brainstorm, product presentatie of om een design pop-up evenement te organiseren? Dan hoef je niet verder te zoeken want deze voormalige garage heeft verschillende vergaderzalen, een restaurant en een evenementenruimte!
Lees meer
Toon op kaart
Pand VANMOKUM

Origineel omdat

 • Een creatieve en duurzame vergaderlocatie in Amsterdam Nood
 • Laat je verwonderen door design, kunst en creativiteit.
 • Deze locatie was vroeger een autogarage
 • Omgetoverd tot een duurzame studio, kantoor en showroom met energielabel A++
vanaf € 400,- per dagdeel

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Tegen betaling
 • Bereikbaarheid Goed bereikbaar met openbaar vervoer. 7 Minuten lopen van metro station Noorderpark
 • Mindervaliden Deels geschikt, afhankelijk van de ruimte(s).
 • Exclusief af te huren Het is mogelijk om de locatie exclusief af te huren.

Vergaderen in de oude Euromaster Garage

In het Hamerkwartier in Amsterdam Noord hebben is de oude Euromaster Garage omgetoverd tot een duurzame studio, kantoor en showroom met energielabel A++. Hier komt design, mode, kunst en eten op een unieke wijze samen. We houden ervan om onze ruimtes te delen en mensen samen te brengen en nodigen je graag uit om hier je bijeenkomst of evenement te organiseren.

De Smeerkuil

Ben je op zoek naar een ruimte met die rauwe, industriële sfeer? De Smeerkuil, ontworpen en ingericht door VANJOOST, is een prachtige plek om te vergaderen aan de 4 meter lange tafel, geschikt voor maximaal 10 personen. En hoewel de naam ons doet denken aan de vroegere garagedagen, beloven we dat het niet meer naar smeer ruikt.

De Kunstkamer

De design en kunst in deze Kunstkamer zijn zorgvuldig samengesteld en samengebracht door SmetMan Art & Tattoos. Het is een heerlijke ruimte waar je in alle rust kunt werken, vergaderen, coachen, brainstormen of je presentatie kunt geven. Je kunt variëren met de opstelling, dus of je nu aan één grote tafel wilt werken of aan drie aparte tafels, het kan allemaal. De ruimte is zowel geschikt voor een grotere groep (maximaal 16 personen) als voor een meer intieme sessie.

Stookkamer: Natuur geïnspireerde ontmoetingsruimte

Kom binnen in de Stookkamer, een open ruimte ontworpen voor bijeenkomsten van 2 tot 18 personen rond een gemeenschappelijke tafel. Met zijn intieme sfeer en veelzijdige indeling is deze ruimte een natuurlijke keuze voor workshops, vergaderingen en brainstormsessies. Bestaand uit vintage houten elementen en ontworpen in samenwerking met Staatsbosbeheer en VANJOOST, combineert de Stookkamer zijn rustieke charme met moderne functionaliteiten. Daarnaast is deze kamer voorzien van een tv-scherm dat ervoor zorgt dat uw presentaties en discussies moeiteloos verlopen in deze op de natuur geïnspireerde oase.

Seletti kamer: Italiaanse Design Oase

Stap binnen in de Seletti kamer - een levendige ruimte waar Italiaans design en gezellige elegantie elkaar ontmoeten. Overgoten met kleuren die creativiteit inspireren, is deze ruimte perfect voor workshops en vergaderingen. De Seletti kamer is uitgerust met een smart tv en geschikt voor 2 tot 6 personen en dus ideaal voor intieme bijeenkomsten. Door de kleurrijke kamer is geen enkele vergadering meer saai, stijl en functionaliteit gaan naadloos over in elkaar. Dompel jezelf onder in de charme van Seletti, waar elk detail inspireert.

Locatie

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, er is veel parkeergelegenheid (1,60 per uur of €9,40 dagkaart) en we zijn gevestigd op 7 minuten lopen van de Noord-Zuidlijn.

Origineel vergaderen

Gehele pand - Prijs in overleg. FRAMA cafe: €1375 voor 8 uur, De Smeerkuil: €700 voor 8 uur, De Kunstkamer: €700 voor 8 uur, De Stookkamer: €700 voor 8 uur, Seletti kamer: €500 voor 8 uur.


Garage omgetoverd tot een duurzame vergaderlocatie in Amsterdam Noord

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam
vanaf € 400,- per dagdeel

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 400,- per dagdeel
Snelcode: 0301

Andere vergaderlocaties