Vergaderinspiratie

5 Bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam met parkeerplaatsen


vrijdag 16 september 2022

Aan unieke vergaderplekken geen gebrek in Amsterdam. De auto parkeren in onze drukke hoofdstad blijkt echter vaak een uitdaging. Gelukkig zijn er (zelfs in Amsterdam) vergaderlocaties te vinden met genoeg parkeergelegenheid voor jou en je collega’s. Een bijzondere vergaderplek mét betaalbare en bereikbare parkeerplek, wat wil je nog meer?

5 Bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam met parkeerplaatsen

Creatief vergaderen op een kunstzinnige locatie

Het eerste voorbeeld van een unieke vergaderlocatie met parkeergelegenheid is dit kunstzinnige Art Center in de buurt van Amsterdam Sloterdijk. Dit industriële pand is goed bereikbaar met de auto en je kunt gratis parkeren op het terrein. Zo kun je de hele dag onbezorgd brainstormen en vergaderen in de verschillende vergaderzalen. Iedere zaal heeft een eigen unieke inrichting en sfeer die jou en je team op creatieve ideeën kan brengen.

Naast de bijzondere vergaderzalen kun je tijdens de pauzes een kijkje nemen in het pand om kunstwerken te zien of om een rondleiding te doen door de lijstenmakerij. Ook wordt er een huisgemaakte verse lunch aangeboden die voor meer energie en creativiteit zal zorgen.

Creatief vergaderen op een kunstzinnige locatie
Art Center

Bijzonder vergaderen in een street art museum

Vind je het Art Center nog niet creatief genoeg? Wat dacht je dan van vergaderen in een museum vol met graffiti en street art? Bij STRAAT kun je met je collega’s en/of klanten vergaderen met prachtig uitzicht op de NDSM-werf van Amsterdam-Noord. Het is super goed bereikbaar en je kunt hier gewoon voor de deur parkeren tegen een laag tarief.

Wat zo uniek is aan dit museum, is dat het in een industrieel pand plaatsvindt dat vroeger diende als scheepsloods. Het is zelfs officieel een nationaal monument én daarnaast de grootste plek van Amsterdam waar graffiti en street art tentoongesteld wordt. Naast dat de ruime vergaderzalen perfect zijn voor bijvoorbeeld een professionele vergadering, brainstorm of presentatie, kan er ook een rondleiding door het museum worden geregeld. Dat wil je niet missen!

Bijzonder vergaderen in een street art museum
STRAAT

Dobberend vergaderen op een woonboot

Voor een team dat liever niet in een industrieel pand vergadert, is vergaderen op een woonboot aan het IJ een goed alternatief. De zogenoemde ‘GeWoonboot’ is ook gelegen aan de NDSM-werf en ook hier kan tegen een laag tarief voor de deur worden geparkeerd. In de twee verschillende ruimtes, kunnen jullie vergaderen of brainstormen met uitzicht op de Amsterdamse skyline.

De boot is een volledig zelfvoorzienende en drijvende vergaderlocatie. Super origineel dus! Naast dat het origineel is, zal deze lichte en sfeervolle locatie zorgen voor een gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Genietend van de locatie én onder het genot van een kopje koffie of thee met een biologisch koekje van de altijd vrolijke gastvrouw, zal de vergadering zeker een succes zijn.

Dobberend vergaderen op een woonboot
GeWoonboot

Duurzaam vergaderen aan de Zuidas

Eén van de meest verborgen vergaderlocaties in Amsterdam, is dit houten huis aan ‘De Nieuwe Meer’. In de buurt van dit houten huis kun je gratis parkeren (in Amsterdam-West). Met uitzicht over het water en zicht op het Amsterdamse bos zullen jullie je helemaal verbonden voelen met de natuur. Dat had je vast niet verwacht in Amsterdam!

Wat het houten huisje écht verbonden maakt met de natuur, is dat het energieneutraal is door de warmtepomp en zonnepanelen. Zonder schuldgevoel kunnen jullie dus gebruik maken van de keuken, het toilet, de beamer, de flipovers en natuurlijk de wifi.

Duurzaam vergaderen aan de Zuidas
Ecohuis

Vergaderen in een voormalige garage voor stadsbussen

LIEF Amsterdam is een eigenzinnige plek om te vergaderen in Amsterdam-West. Zoals de titel al zegt, werd het terrein voormalig gebruikt als parkeergarage voor de Amsterdamse stadsbussen. Niet gek dus dat parkeren hier nog steeds hartstikke mogelijk is. Parkeren kan volledig gratis op het eigen terrein.

Deze culturele vrijplaats beschikt over 3 ruimtes waar, naast vergaderingen en bedrijfsevenementen, ook regelmatig festivals en voorstellingen worden georganiseerd. Dus zoek je naar een geschikte plek in Amsterdam voor een creatief congres, spetterende productpresentatie, spraakmakend bedrijfsfeest of een vergadering met gearrangeerd diner... Dan weet je zeker dat je hier goed zit.

Vergaderen in een voormalige garage voor stadsbussen
LIEF Amsterdam

Meer vergaderlocaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere bijzondere vergaderlocaties in de hoofdstad? Bekijk dan onze collectie vergaderlocaties in Amsterdam. Wil je op de hoogte blijven van onze originele vergaderlocaties en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of LinkedIn.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht