Garage van de Amsterdamse stadsbussen

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam

LIEF Amsterdam is een eigenzinnige, rauwe locatie in Amsterdam West, waar wordt voldaan aan de menselijke behoefte van expressie, uitwisseling en extase in de vorm van muziek, events, cultuur en kunst.

 • Geschikt voor grote groepen
 • 3 ruimtes
 • In de stad
 • Overnachting in de buurt

Vergaderen in de voormalige garage van de Amsterdamse stadsbussen

We kunnen de woestijn niet ineens veranderen maar we kunnen wel beginnen met een kleine Oase.
Lees meer
Toon op kaart
Lofi - Garage van de Amsterdamse stadsbussen

Origineel omdat

 • Vergaderen in de voormalige garage van de Amsterdamse stadsbussen
 • De locatie is gespecialiseerd in kunst en cultuur
 • Vergaderarrangementen naar keuze voor een creatieve sfeer. Altijd maatwerk
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze locatie. Je hebt direct contact met de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein.
 • Bereikbaarheid Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Geschikt.
 • Exclusief af te huren Exclusief af te huren.

LIEF Amsterdam

Ontdek de inspirerende ruimtes met diverse capaciteiten, compleet naar wens ingericht, met high-end faciliteiten, voor plenaire vergaderingen of dynamische break-out sessies. LIEF Amsterdam is een eigenzinnige, rauwe locatie in Amsterdam West, waar wordt voldaan aan de menselijke behoefte van expressie, uitwisseling en extase in de vorm van muziek, events, cultuur en kunst. Deze culturele vrijplaats bestaat sinds de herfst van ‘19 en is gevestigd in de voormalige garage van de Amsterdamse stadsbussen. Deze oase in de stad fungeert nu als alternatief muziekpodium, eventlocatie, festivalterrein, dinerruimte en expositieruimte. LIEF Amsterdam heeft zowel een ruime buitenplaats omringd door kleurrijke containers met daarin ateliers voor kunstenaars, als ook een rauwe en authentieke loods met een mainstage, chillout en intieme secret spots. Het LIEF avontuur verleidt je zintuigen en creatieve geest aan alle kanten: een culturele oase in de drukte van de stad. Het ruim 2000 m2 buitenterrein is, zonder enige schroom, gewoon het mooiste terras van Amsterdam. Wekelijks worden hier festivals, feesten, voorstellingen, events en bedrijfsfeesten georganiseerd die draaien om de drie kernelementen van LIE: vrijheid, good food en muziek.

Congres

Met welk gevoel gaan je gasten huiswaarts? Dat klinkt gek als eerste vraag voor een congres, maar het is wel dé key question. Van je geloofwaardigheid in je presentatie komt slechts 7% vanuit de inhoud, 40% gaat over hoe je het vertelt en de overige 53%, die gaat om je uitstraling. Dus gaat het om de inhoud bij een congres? Natuurlijk, maar neem het event The Next Web, dat straalt alles vernieuwing, innovatie en entertainment uit. Dit is voor ons het ultieme voorbeeld van het overbrengen van je boodschap. Het DNA van een organisatie. In het congres, de locatie en het programma vertalen. Durf uit te stralen wie je bent en waar je als bedrijf voor staat. Niet alleen in woorden maar ook in beeld, geluid en locatie.

Productpresentatie

Stel je zelf eens de vraag: Ligt de voorkeur bij het socializen en netwerken of staat je product juist centraal? Bij een productpresentatie kijken wij naar het product én het bedrijf. Het totaalplaatje moet gewoon 100% kloppen. Waarbij je een aantal belangrijke afwegingen maakt. “Zetten we ons bedrijf op de voorgrond of laten we het product op spectaculaire wijze schitteren?” Misschien is jouw bedrijf juist van no-nonsense, geen poespas, en juist een korte kei strakke productlancering? We gaan er graag voor zitten om dat samen neer te zetten.

Diner

Alles draait om jullie wens en het uiteindelijk doel waarvoor je kiest voor een bepaalde invulling van het diner. Kies je voor een private dinner, walking dinner, foodtruck festival of een BBQ festijn met Big Green Eggs? Het resultaat mag er altijd zijn en geproefd worden.

Bedrijfsfeest

Maar hoe kan jij nog je collega’s verrassen? Door deze locatie als feestlocatie voor te stellen. De verrassing zal groots zijn en de waardering wordt daarna een ode aan jouw adres. Eén ding blijft altijd overeind bij LIEF Amsterdam: jullie blijven altijd zelf (met klein beetje hulp van ons) in charge. You’re the boss! Voor ons is een feest pas geslaagd als het echt de combinatie is van al jullie eigen bedrijfs DNA ingrediënten is. Dat proces begeleiden we graag en we waarborgen daarbij altijd een stukje magie en de hoogste kwaliteit.

Livestream

Dat we bij LIEF Amsterdam een groot publiek achter de schermen bereiken is de afgelopen maanden duidelijk geworden. Een natuurlijke interactie die er ontstaat tussen het aanwezige én kijkende publiek. Een levendig opname proces dat ontstaat door de interactie van de sfeer in onze opname-studio’s en de avontuurlijke omgeving waarin die zich bevinden. En ook nu in deze Corona tijd met de 1,5 meter afstand, kunnen we zowel binnen als buiten de studioruimtes zodanig inrichten dat we zelfs tot 300 gasten een uitzending kunnen laten bijwonen. Waar kan dat nou? Nergens toch! En wat is belangrijk bij een uitzending? Juist, de live interactie tussen de gasten, de sprekers/muzikanten en de virtuele kijkers achter hun scherm met een kopje gember thee in de hand.

Origineel vergaderen

Prijs op aanvraag.


Garage van de Amsterdamse stadsbussen

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze locatie. Je hebt direct contact met de eigenaar.

Prijs op aanvraag
Snelcode: 0049

Andere vergaderlocaties