Bijzonder van binnen

Bijzonder van binnen

Deze vergaderruimtes, elk met een authentiek karakter, zijn perfect voor een “out of the box” vergadering of bijzondere brainstorm.
Lees meer
Bijzonder van binnen

Uitgelicht

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Kenmerken

Filteren
62 locaties gevonden
Filteren

Bijzondere vergaderruimte

Buiten de deur vergaderen is leuk, maar op een externe locatie die ook nog eens uniek is een zakelijke meeting plannen is helemaal een goed idee. Een bijzondere vergaderruimte dwingt je namelijk om out of the box te denken. En weet je wat? Dat kan nou net datgene zijn wat je team nodig heeft op dat moment.

Een bijzondere vergaderlocatie is namelijk een bron van inspiratie en creativiteit. Dat kan voor ieder bedrijf, maakt niet uit in welke niche je werkzaam bent, een plek zijn waar je samen vol energie aan nieuwe plannen en ontwikkelingen bouwt. Nu is natuurlijk de vraag: waar vind je zulke bijzondere vergaderruimtes? Heel simpel: verspreid over heel Nederland!

Inspirerende vergaderruimtes

Zo heb je bijvoorbeeld volop de keuze om voor een vergaderlocatie te gaan die inspirerend is. Bij de ene locatie is het de omgeving waardoor je geïnspireerd naar huis gaat, terwijl het bij een andere plek juist het excentrieke interieur is waar menig organisatie inspiratie van krijgt. In Oisterwijk staat bijvoorbeeld een te gek outdoor office in het hart van de natuur. Bij deze inspirerende spot staat groen centraal. Daarom kun je de natuur hier binnen én buiten terugvinden. Als dat niet voor de nodige inspiratie zorgt…

In Soesterberg, een groene plek in de buurt van Utrecht, kun je eveneens terecht op een fantastische locatie. Hier kun je namelijk vergaderen een voormalig klooster in de natuur waar je ook met het hele team kunt overnachten. Er zijn maar liefst 130 hotelkamers aanwezig en meer dan 10 vergaderruimtes. De binnenkant van het klooster en de omgeving nodigen uit voor een inspirerende dag, dagdeel of meerdere dagen.

Creatieve vergaderruimtes

Een inspirerende vergaderlocatie staat garant aan een creatieve vergaderruimte. Toch is er óók een groot aantal plekken waar die creativiteit nog net even meer benadrukt wordt. Op een locatie waar veel vergaderd en overlegd wordt, is dat meer dan welkom. Een beetje creativiteit, al zit het 'm in de omgeving, zorgt in de meeste gevallen voor een vruchtbare meeting of vergadering. Omring jezelf bijvoorbeeld met kunstwerken tijdens een vergadering tussen de kunst in Amsterdam. Dat moet je creatieve proces wel een boost geven.

Wat ook zeker een unieke en creatieve plek is om een vergadering te hosten in de Kubuswoningen in Rotterdam. Wat veel mensen niet weten, is dat je hier 2 ruimtes hebt die je kunt huren als vergaderruimte. Geen enkele ruimte is hier hetzelfde en alles is schots en scheef. Je raadt het al: daardoor wordt je creativiteit juist enorm geprikkeld. Dat geldt ook voor een vergadering of zakelijke meeting in de Music Meeting Lounge in Amstelveen, een locatie die een ode is aan muziek en creativiteit.

Tips voor een bijzondere brainstormlocatie

Inspirerende en creatieve vergaderlocaties zijn vaak ook de perfecte locatie voor een goede brainstormsessie. Wanneer je creatief gezien geprikkeld wilt worden, is het nodig om voor een vergaderruimte te gaan waar je dergelijke prikkels krijgt. Ook dat kan op verschillende manieren: zo kan de omgeving hét onderdeel zijn waarom je voor een bepaalde brainstormlocatie gaan, maar kan een gebouw of een ruimte zelf ook al veel doen. Neem bijvoorbeeld deze plek die ook wel de mooiste vergaderruimte van Eindhoven wordt genoemd. Het lijkt alsof je hier een vijfsterrenhotel binnenstapt; zo mooi en luxe is het.

Wat ook goed kan dienen als brainstormsessie is een sportieve plek. Daar kun je tussen het brainstormen door even fysiek je energie kwijt. Lekker tafeltennissen en brainstormen in de ballenbak doe je bij dit sportieve hotel in Mierlo. Alles staat hier in het teken van sport en beweging, maar wel met een flinke knipoog. Dat wordt lachen, bewegen en creatief denken tegelijk! Dit unieke belevingscentrum in Utrecht is eveneens een goede spot voor een interactieve brainstormsessie. Hier vind je diverse prikkelende ruimtes die stuk voor stuk op een eigen manier zorgen voor een vruchtbare meeting.

Tip: Dit zijn de 6 meest bijzondere brainstormlocaties in Nederland

Bijzondere ruimte in Amsterdam

Ben je in de hoofdstad op zoek naar een bijzondere vergaderruimte? Amsterdam staat bol van de unieke plekken voor een meeting, vergadering of brainstormsessie. Door de goede verbinding met de snelweg en het openbaar vervoer is het een goed te bereiken locatie voor mensen uit het hele land.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden van deze vergaderlocatie met dierentuin Artis aan de overkant. Je zal het moeilijk geloven, maar hier kun je in alle rust vergaderen door de autovrije kade waaraan het gebouw gevestigd is. Andere unieke vergaderruimtes die je echt niet mag missen wanneer je op zoek bent naar een bijzondere plek in Amsterdam zijn onder andere: