Vergaderen in het sportiefste hotel van Nederland

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Mierlo

Hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier.

 • Geschikt voor grote groepen
 • Meer dan 10 ruimtes
 • In de natuur
 • Meer dan 100 kamers

Origineel vergaderen in het sportiefste hotel van Nederland

HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Brainstorm in de ballenbak? Je collega’s aftroeven met een potje tafeltennis op de vergadertafel? Vinden ze bij HUP heel normaal. Congres, vergadering of teamactiviteit? Hier maken ze er een sport van.
Lees meer
Toon op kaart
Hup Hotel - Sportiefste hotel van Nederland

Origineel omdat

 • Alles staat hier in het teken van sport en beweging, maar dan wel met een knipoog
 • Want waar neem je nu de glijbaan richting de lunch of staat er een pingpong vergadertafel in een meeting room?
 • Hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier. Alles om jouw team nóg beter te maken!
vanaf € 45,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein
 • Bereikbaarheid Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Geschikt.
 • Exclusief af te huren Het is mogelijk om de locatie exclusief af te huren.

Het sportiefste hotel van Nederland

Deze locatie heeft vergaderzalen in elk formaat met prima audio-visuele apparatuur en snelle Wi-FI. Boek een brainstorm in de ballenbak of vergader op tribunes. De arrangementen worden op maat afgestemd zodat iedereen de hele dag vol energie zit. Met de glijbaan ga je naar beneden voor de gezonde trek en de derde helft aan de Sports Bar. Voor teambuilding activiteiten ben je bij HUP aan het juiste adres, daag elkaar uit tijdens de HUP Challenge, je leert elkaar op een andere manier kennen, collega’s worden teamgenoten.

Vergaderen tussen voetbaliconen

Voor een grote dosis sportieve inspiratie kun je terecht in het voetbalmuseum FANATIC. Kom vergaderen tussen de voetbalshirts, presenteren tussen de prijzen en leren tussen lederhosen. Say what? Ja, ook de authentieke Lederhosen van bondscoach Louis van Gaal, die hij droeg tijdens de huldiging van Bayern München in 2010, is hier te vinden. In FANATIC is het levenswerk van verzamelaar Jos Lenssen te vinden. Meer dan 650 originele wedstrijdshirts, een berg aan originele voetbalschoenen van spelers als Romario, Ruud van Nistelrooy, Marco van Basten en Samuel Eto’o, 800 bekende voetbalboeken en nog veel meer bijzondere voetbalmemorabilia. Het museum werd in 2019 geopend door Louis en Truus van Gaal.

Optioneel: HUP Academy

Sport teams van over de hele wereld bereiden zich bij HUP, al meer dan 30 jaar, voor op het nieuwe seizoen. Het is dé trainingslocatie voor nationale en internationale voetbalteams. In al die jaren is er een groot netwerk opgebouwd van (oud)professionals, trainers en ervaringsdeskundigen. In de HUP Academy komen actuele thema’s aan bod die bij de topsport al jaren top-of-mind zijn. Eye-openers voor het bedrijfsleven en die bij alle afdelingen hoog op de agenda staan. De programma’s worden al jaren gebruikt om topsporters en high performance teams goed voor te bereiden om te pieken op het juiste moment. Heb vertrouwen in jezelf, in het team en werk gezamenlijk naar één doel. Iets wat in het bedrijfsleven niet anders is.

Extra's

Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waar medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn? Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Succes is echt een keuze. Samen met de trainers ga je kijken naar jouw drijfveren, ontwikkeling en de weg naar een betekenisvol leven. Geen organisatie is hetzelfde. De programma’s die wij ontwikkelen samen met onze partners (o.a. Durven Doen, Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Maartje Paumen) zijn daarom altijd op maat gemaakt. Vanuit jullie visie beoordelen we samen wat er nodig is om de doelstellingen te behalen.

Locatie

Deze locatie ligt in Mierlo met Helmond en Eindhoven op een steenworp afstand.

Origineel vergaderen

Vergaderarrangementen starten vanaf € 45,- per dag.


Vergaderen in het sportiefste hotel van Nederland

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Mierlo
vanaf € 45,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 45,- per dag
Snelcode: 0103

Andere vergaderlocaties