Outdoor office midden in de natuur

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Oisterwijk

Zoek je een bijzondere vergaderruimte met overnachtingsmogelijkheid op een unieke locatie? Outdoor Office® is gevestigd midden in de bossen van Oisterwijk (Noord-Brabant).

 • Tot 20 personen
 • 1 ruimte
 • In het bos, In de natuur, Landelijk
 • Overnachting op de eigen locatie

Bijzonder vergaderen in de Outdoor Office en overnachten midden in de natuur

Zoek je een bijzondere vergaderruimte met bijzondere overnachtingsmogelijkheid op een unieke locatie? Outdoor Office® is gevestigd op ons mooie vakantiepark KampinaStaete midden in de bossen van Oisterwijk (Noord-Brabant) aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina. De frisse lucht van de natuur, het geluid van kwetterende vogels en de rustgevende vibe is hier meer dan voelbaar. Rustig vergaderen en in stilte overnachten in één van onze bijzonder accommodaties.
Lees meer
Toon op kaart
KampinaStaete Outdoor office

Origineel omdat

 • Bijzonder vergaderen in een Outdoor Office in de natuur
 • Midden in de prachtige natuur van Oisterwijk
 • Bijzondere overnachtingsmogelijkheden zijn op deze locatie aanwezig, zelfs met een hottub
vanaf € 600,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein. Oplaadpunten voor elektrische voertuigen aanwezig.
 • Bereikbaarheid Lastig bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Geschikt.
 • Exclusief af te huren Het is mogelijk om de locatie exclusief af te huren.
 • Overnachten op eigen locatie in unieke accommodaties Blijf met je hele team overnachten in één van de trendy cottages. Liever meer comfort? Boek dan de Diamond Suite. Zelfs te boeken met hottub.

Outdoor office

Zoek je een bijzondere vergaderruimte met overnachtingsmogelijkheid op een unieke locatie? Outdoor Office® is gevestigd midden in de bossen van Oisterwijk (Noord-Brabant) aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina. De frisse lucht van de natuur, het geluid van kwetterende vogels en de rustgevende vibe is hier meer dan voelbaar. Rustig vergaderen en in stilte overnachten. Outdoor Office® is er voor bedrijven die de perfecte omgeving zoeken om op geheel eigentijdse wijze werk en ontspanning te combineren. Daarnaast leent de locatie zich ook uitstekend voor teambuilding-workshops, als vertrekpunt voor rondleidingen door natuurgebied de Kampina en als uitvalsbasis voor teamuitjes. Hier kun je brainstormen, communiceren, inspireren, presenteren of vergaderen en tot nieuwe ideeën en plannen komen. De Outdoor Office® met fantastische indoor plantenwand heeft een natuurlijk karakter en is voor maximaal 15 personen te boeken. Kom je met een kleinere groep? Door de warme sfeervolle setting voelt het nooit te groot.

Locatie

Kampinastaete is gelegen midden in het prachtige natuurgebied de Kampina. Het park is omringd door het bos en de vele vennen die Oisterwijk rijk is.

Activiteiten

Graag even tussen het vergaderen door lekker naar buiten? Of wil je graag een meerdaagse-training inclusief bijpassende activiteiten? Denk aan: Teambuilding Schapendrijven met de herder van de Kampina, een Bosbad met boswachter Frans, wandelcoaching, Outdoor escape, training/coaching met paarden of een leuke kookworkshop! Meer info? Vraag de activiteitenlijst aan.

Arrangementen

Om de dag compleet te maken bieden we diverse arrangementen aan; van Brabantse lunch, een picknick in het bos tot aan een heerlijk 3-gangenmenu met een privékok. Vraag naar de mogelijkheden.

Origineel vergaderen

Huur 8 uur 09.00 - 17.00u € 600,- / Huur 12 uur 09.00 - 21.00u € 800,-. Voorafgaand of aansluitend toch een uurtje extra nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden. Een extra uur: € 75,-. De genoemde prijzen zijn inclusief: Het gebruik van de Outdoor Office met compleet uitgeruste keuken, gebruik van LED-scherm (60-inch), audiosysteem en supersnelle WIFI, flipover, post its, pennen, stiften, een sfeervolle privé-buitenterras met loungehoek, ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en oplaadpunten voor elektrische voertuigen aanwezig.


Outdoor office midden in de natuur

 • Nederland
 • Noord-Brabant
 • Oisterwijk
vanaf € 600,- per dag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 600,- per dag
Snelcode: 0129

Andere vergaderlocaties