Loading...
26 juni 2020#

Vergaderen in een safaritent

Vergaderen in een safaritent

Je kent ze wel, stoere safaritenten voor een comfortabele ‘glamping’ vakantie. Geen gedoe met je wc rol over de camping maar een tent die aanvoelt als een vakantiehuisje met eigen sanitair, echte bedden en een houten vloer. Maar wist je dat er tegenwoordig ook safaritenten zijn die als bijzondere vergaderlocatie dienen?

Stap uit je normale vergaderroutine en kies eens voor een ‘vergadertent’ voor je volgende vergadering. De frisse buitenlucht van deze locaties geeft energie.

Vergadertent op de Veluwe
Middenin de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom vind je Buitenplaats Beekhuizen. Hier kun je vergaderen in een stoere lodgetent. Ze bieden ruimte aan 4 tot 8 personen en er is ook een groepstent waar je zelfs tot 36 personen terecht kunt. En weet je wat het leuke is? Je kunt hier ook blijven slapen. In een tent natuurlijk maar er zijn ook knusse POD’s beschikbaar op het terrein. Ideaal voor een meerdaagse offsite.

Vergaderen op Buitenplaats Beekhuizen

Lodgetent in Laren
In Laren staat een stoere safaritent die het hele het jaar door beschikbaar is. Vanwege de stevige en luxe kwaliteit van het tentdoek is de lodge in alle seizoenen aangenaam. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen en ligt op drie minuten lopen van het bos. Ideaal om even de benen te strekken en een frisse neus te halen tijdens de vergaderbreak.

Er staan heel veel safaritenten in Nederland maar er zijn er maar weinig waar je ook kunt vergaderen. Kies jij de volgende keer voor een vergadering in een luxe tent?