Doorbreek de zakelijke routines op een Buitenplaats op de Veluwe

 • Nederland
 • Gelderland
 • Velp

Een bijeenkomst krijgt hier een andere betekenis. Op deze unieke plek verblijf je midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Hier staat een vergadering, training of teambuildings-dag garant voor een bijzondere ervaring

 • Tot 20 personen
 • 1 ruimte
 • In het bos, In de natuur, Landelijk
 • Overnachting op de eigen locatie

Doorbreek de zakelijke routines bij Buitenplaats Beekhuizen

Onze VergaderLodge is een grote Lodgetent die plek biedt aan 20 personen. De inrichting bestaat uit rustieke houten tafels en banken met zitkussens of een comfortabele stoel. Afhankelijk van de gewenste opstelling zetten wij de ruimte naar wens klaar. De tafels worden opgedekt met schrijfwaren en er staat een vergaderkoffer klaar met alle inhoud om van de bijeenkomst een succes te maken. Er is een pantry met een waterkraan, snelle WiFi, verschillende stopcontacten, een pelletkachel en een veranda. Bij lekker weer kan de voorkant van de tent open worden gezet en heb je prachtig groen uitzicht omgeven door hoge bomen. De ruimte is standaard uitgerust met een beamer, scherm en flip over. De twee bijbehorende toiletten bevinden zich direct tegenover de vergadertent. De auto’s van de gasten kunnen gratis worden geparkeerd voor de toegangspoort van het park. Vanuit Restaurant WOODZ kunnen wij de culinaire invulling van jullie dag verzorgen. Voor het ontbijt, lunch, pauzemomenten, borrels en diner hebben wij smaakvolle keuzes. Je kunt de dag in stijl afsluiten met een overnachting in een van onze 50 accommodaties. Pod; De luxe van een hotelkamer midden in de natuur Lodgetent; Net een stoer huis, maar dan van stof Forest Cabin; Een rustgevend verblijf met een uniek uitzicht Onder de heldere sterrenhemel nagenieten bij de vuurschaal, ontstaan de meest spontane gesprekken en nieuwste inzichten! Bijzonderheden: • Meer dan 20 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden • Restaurant WOODZ is 7 dagen per week geopend in de vakanties en maanden juni t/m september. Daarbuiten op maandag en dinsdag gesloten. Voor groepen vanaf 20 personen is WOODZ geopend. Anders werken wij met onze vaste cateraar of kan je zelf catering verzorgen. • Vanwege de ligging in een Nationaal Park is het om 22.00 uur rustig en om 23.00 uur stil op het park. • Bij gebruik van eventuele subruimtes maken wij gebruik van onze Lodgetenten (tot 8 personen).
Lees meer
Toon op kaart
Buitenplaats Beekhuizen - Vergadertent

Origineel omdat

 • Een fenomenale plek in Nationaal Park Veluwezoom op een terrein van ruim 2,5 hectare
 • Optimale beleving van de natuur door landschappelijke inpassing; ultieme privacy
 • Samenwerking met Natuurmonumenten en andere instanties voor het behoud van de natuur
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze locatie. Je hebt direct contact met de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Parkeren Gratis parkeren op eigen terrein.
 • Bereikbaarheid Prima bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Niet geschikt.
 • Exclusief af te huren Exclusief af te huren.
 • Overnachten op eigen locatie 50 Unieke overnachtingsaccommodaties op het terrein

De Vergadertent

Onze VergaderLodge is een grote Lodgetent die plek biedt aan 20 personen. De inrichting bestaat uit rustieke houten tafels en banken met zitkussens of een comfortabele stoel. Afhankelijk van de gewenste opstelling zetten wij de ruimte naar wens klaar. De tafels worden opgedekt met schrijfwaren en er staat een vergaderkoffer klaar met alle inhoud om van de bijeenkomst een succes te maken. Er is een pantry met een waterkraan, snelle WiFi, verschillende stopcontacten, een pelletkachel en een veranda.

Restaurant WOODZ

Vanuit Restaurant WOODZ kunnen wij de culinaire invulling van jullie dag verzorgen. Op basis van de wensen van het gezelschap maken wij een voorstel dat past bij jullie smaak en programma; voor het ontbijt, lunch, pauzemomenten, borrels en diner hebben wij smaakvolle keuzes. Of wat denk je ervan om heerlijk af te sluiten rondom een vuurschaal met geroosterde marshmallows?

Activiteiten

Tijdens de bijeenkomst kunnen wij verschillende activiteiten organiseren om frisse energie op te doen in de natuur. Onze natuurgids neemt jullie graag mee op wandeling door Nationaal Park Veluwezoom en deelt zijn kennis. Of ga met hem op fotografieworkshop in de natuur. Je krijgt een setje fotolenzen mee voor op de smartphone en maakt een prachtig plaatje!

Overnacht in een Pod, Lodgetent of Forest cabin

Na een dag vergaderen kan je overnachten in een van onze diverse accommodaties. De Pod is een unieke houten accommodatie die je een keer geprobeerd moet hebben. De Pod biedt je in álle seizoenen een knus verblijf in combinatie met het actieve buitenleven. De pod heeft 1 of 2 aparte slaapplekken. De Lodgetenten hebben een zeer ruime veranda met voldoende buitenmeubilair. Binnen is er een petroleum- of pelletkachel die zorgt voor aangename warmte in de royale zithoek. Afhankelijk van het type tent beschikken deze over 3 tot 7 slaapplekken (3 tot 5 individuele plekken) verdeeld over de slaapvertrekken. De Forest Cabin is onze meest luxe accommodatie die je geprobeerd móet hebben. Waan je volledig één met de natuur door het prachtige uitzicht door de hoge ramen. Zowel binnen als buiten is het heerlijk zitten; op het (deels) overdekte vlonderterras verblijf je letterlijk tussen het groen. De cabins beschikken over 4 slaapplekken verdeeld over 2 slaapkamers. Alle accommodaties zijn voorzien van bed- en badlinnen, privé sanitair en beschikken over WIFI.


Doorbreek de zakelijke routines op een Buitenplaats op de Veluwe

 • Nederland
 • Gelderland
 • Velp
Prijs op aanvraag

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze locatie. Je hebt direct contact met de eigenaar.

Prijs op aanvraag
Snelcode: 0051

Andere vergaderlocaties