Loading...
10 januari 2019#

Meerdaags vergaderen inclusief overnachting

Staat er een meerdaagse vergadering, bedrijfstraining, conferentie of teambuilding op de planning voor 2019? Veel unieke en inspirerende vergaderlocaties in Nederland bieden niet alleen vergaderruimtes, maar ook comfortabele slaapplekken om te overnachten. Was eerst een hotel met eigen congrescentrum de beste optie, nu zijn er tal van mogelijkheden.

Samenwerking vergaderlocatie

Meerdaagse bijeenkomsten met internationale relaties, collega’s of het management kun je vrijwel in elke stad in Nederland boeken. Het doel van de vergadering is een goed uitgangspunt wanneer je op zoek gaat naar een geschikte locatie. Als er één of meer overnachtingen nodig zijn, heb je wellicht andere eisen dan wanneer er geen overnachting in het programma staat. Het contact met de locatie is ook veel intensiever en het succes van de bijeenkomst is een gezamenlijke input. Bij een meerdaags programma horen ook meerdere cateringmomenten, activiteiten en breaks.

De doelgroep, doelstelling en boodschap van de vergadering of andere zakelijke bijeenkomst, draagt bij aan de keuze voor een vergaderlocatie. Vaak wordt er een op maat gemaakt concept geschreven omdat elke vergadering uniek is. Ten tijde van de vergadering wil je aan niets anders denken dan de content van de bijeenkomst. Goede afspraken met de locatie zijn daarom belangrijk.

Locaties met overnachtingsmogelijkheden

Bij het Swarte Schaap in Texel vergadert de groep in een verbouwde boerenschuur met eindeloos uitzicht over het Texelse land, dé plek voor creatieve inspiratie. Bij de vergaderlocatie is een vuurplaats waar je kunt brainstormen op boomstammen rond het vuur. De locatie bestaat uit een vergaderruimte, terras, buitenbar en luxe overnachtingsmogelijkheid in eigen accommodatie.

De grote zaal in de voormalige boerderij en het Tuinhuis van De Vreemde Vogel in Vlaardingen zijn bijzonder geschikt om te vergaderen. Van een ronde tafel overleg met koffie in de tuinkamer, tot bedrijfspresentatie met het hele bedrijf inclusief diner en overnachting. De locatie heeft 10 bijzondere slaapplekken met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B&B.

De sfeervolle ambiance van het Karmelklooster in Drachten biedt een inspirerende achtergrond voor een succesvolle vergadering of training. De kruisgangen en vele doorkijkjes naar de tuinen zorgen voor een verrassend intieme atmosfeer. Het klooster beschikt over 10 originele ruimten, waar in alle rust vergadert kan worden. Ook kun je kiezen voor een meerdaags vergaderarrangement met overnachting in de originele cellen van de zusters.

Soms zijn er locaties die nauw samenwerken met hotels in de buurt. Zorg er dan voor dat de reistijd minimaal is van en naar de locatie. Het gaat er nu eenmaal om dat je alles in de buurt hebt en het liefst onder één dak.

 

Bekijk hier alle locaties om bijzondere te vergaderen en overnachten.