Vergaderinspiratie

Kruip met je collega's in deze kattenklimtoren op kantoor


dinsdag 21 februari 2023

Als er iets is wat we van de pandemie hebben geleerd dan is het wel dat we op heel wat creatieve manieren kunnen overleggen, vergaderen en meeten zonder elkaar in real life te hoeven zien. Maar: nu we weer meer op kantoor of op de werkplek te vinden zijn, merk je dat jullie misschien wel weer toe zijn aan een beetje verandering in de manier van vergaderen. Hoe kan dat beter dan met een heuse kattenklimtoren op kantoor? Ontmoet de BuzziJungle!

Kruip met je collega's in deze kattenklimtoren op kantoor
BuzziJungle van BuzziSpace

Geïnspireerd op de natuur: vergaderen in de BuzziJungle

Er is door de jaren heen heel wat ontwikkeld om comfortabeler te werken en leuker te vergaderen, maar een kattenklimtoren voor mensen? Dat is compleet nieuw! Het van oorsprong Belgische merk BuzziSpace heeft door de jaren heen heel wat handige, moderne en stijlvolle meubels en toepassingen voor op kantoor gecreëerd. De BuzziJungle is een van hun nieuwe ontwikkelingen. Dit klimrek, volledig geïnspireerd op de natuur, kun je het beste zien als een verticale gesprekstoren.

De toren is opgebouwd als een levensgrote kattenklimtoren inclusief loungezitjes en klimmogelijkheden. Op verschillende niveaus vind je comfortabele zitplekken waar je samen met collega's kunt overleggen, even wat werk af kunt maken of kunt pauzeren met een kop koffie. Het is mogelijk om bij BuzziSpace je eigen BuzziJungle te ontwerpen waarbij je bijvoorbeeld zelf kiest over hoeveel zitjes de toren beschikt. Zo zorg je voor een uniek ontwerp op je werkplek waar je goed gebruik van kunt maken.

Geïnspireerd op de natuur: vergaderen in de BuzziJungle
BuzziJungle van BuzziSpace

Creatieve oplossing voor de standaard werk- en vergaderplek

Een traditioneel kantoor is ingericht met meerdere werkplekken met bureau's en bureaustoelen. De laatste jaren is er echter steeds meer vraag naar creatieve vrijheid; ook óp de directe werkplek. Die traditionele regels over wat wel of niet als gewoon wordt bevonden op een kantoor verschuiven hierbij. Want waarom zou je aan een lange tafel vergaderen wanneer dat ook op een meer losse en creatieve manier kan, zoals in zo'n kattenklimtoren zoals de BuzziJungle? 

Door regelmatig van werkplek of vergaderplek te switchen en af en toe je laptop eens open te slaan op een andere plaats dan je standaard werkplek ervaren de meeste mensen meer inspiratie, motivatie én productiviteit. Daarbij doet het ook voor de algehele team spirit goed door af en toe eens uit de traditionele ruimte te stappen en letterlijk out of the box te denken. In de BuzziJungle kun je klimmen, relaxen én meeten. Het toestel, gemaakt van gelakt staal, is stevig genoeg en beschikt over comfortabele zitjes.

Creatieve oplossing voor de standaard werk- en vergaderplek
BuzziJungle van BuzziSpace

Meer informatie over ontwerper BuzziJungle: Jonas van Put

De BuzziJungle is ontworpen door Jonas van Put, een architect en meubelontwerper uit Antwerpen. Waar Jonas ook naartoe gaat; zijn tekenboek gaat altijd met hem mee om grappige of juist interessante situaties uit te tekenen. Sommige van die concepten op basis van wat hij onderweg tegen is gekomen werkt hij uiteindelijk uit tot een nieuw design. De BuzziJungle is daar één van, waarvoor hij onder andere inspiratie in en uit de buitenlucht en de natuur haalde.

Verder houdt Jonas zich bezig met het maken van andere stalen constructies, meubels en kunstinstallaties met het doel om sociale interacties te verbeteren. De BuzziJungle was zijn eerste project dat hij samen met een internationale fabrikant heeft gedaan - met een fantastisch resultaat. Het frame brengt in iedere ruimte een urban sfeer aan waarbij speelsheid natuurlijk ook een grote rol speelt. De klimtoren is in verschillende hoogtes en kleuren te verkrijgen. Je koopt de BuzziJungle vanaf € 38.818,18. Misschien hét item voor jouw werkplek of kantoor?


Meer informatie over ontwerper BuzziJungle: Jonas van Put
Jonas van Put

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht