Vergaderinspiratie

De wetenschappelijke benadering van een vergaderlocatie


zaterdag 4 juni 2022

Ondernemer en psychologe Joyce van Randwijk pioniert op het gebied van groen wonen en werken. Met de recent geopende vergaderlocatie De Polderij brengt ze natuur, psychologie en interieurdesign samen. De monumentale langhuisboerderij uit 1912 is grondig verbouwd en getransformeerd tot een volwaardige vergaderlocatie met zes unieke ruimtes. Midden in het groen en toch in de Randstad.

 De wetenschappelijke benadering van een vergaderlocatie

Ruimtes met een verhaal

De ruimtes ondersteunen specifieke (zakelijke) sessie doeleinden, denk aan: brainstormen, reflecteren, beslissen en plannen. Joyce heeft haar achtergrond als psychologe op een dynamische wijze geïncorporeerd met het doordachte materiaalgebruik en interieurdesign. In combinatie met elementen uit de natuur, is De Polderij een vergaderlocatie in het groen waar je doeltreffend bijeenkomt. De ruimtes hebben echte boerderijnamen gekregen, zoals: Schuur, Opkamer en Rechter bovenkamer. De moderne inrichting complementeert de landelijke allure. Hoge plafonds, houten balken en de enorme staldeuren gaan hand in hand met de nieuwste espressomachine en andere moderne vergaderfaciliteiten.

Ruimtes met een verhaal

Natuurlijk vergaderen

Doeltreffend vergaderen in een groene omgeving. Buiten én binnen. Met de natuur als inspiratiebron. Binnen de monumentale muren in de vorm van kunst, planten en groene wanden en daarbuiten met uitzicht op de prachtige natuur van het Oeverbos tussen Maassluis en Vlaardingen. De locatie werkt volledig ecologisch, duurzaam en lokaal. Dat zie je terug in de bijzondere ruimtes, samenwerkingen met leveranciers, producten en diensten. Het is geen geheim dat de kleur groen, natuur en daglicht bevorderlijk zijn voor een effectieve vergadering. Joyce beaamt dit: “Natuur verlaagt stress, pijn en zorgen, helpt je ontspannen en heeft een positieve invloed op je stemming, concentratievermogen, alertheid, zelfdiscipline en sociale gedrag.” Met zoveel natuur gerelateerde elementen binnen en buiten de vergaderboerderij, is jouw volgende vergadering gegarandeerd een succes.

Natuurlijk vergaderen

Origineel vergaderen bij De Polderij in Maassluis. Je kunt er al terecht vanaf 1 persoon. De Polderij denkt graag met je mee in een aanbod dat aansluit op jouw wensen en doelen.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht