Nieuws

Laat je inspireren door de beste trainers in het sportiefste hotel van Nederland


donderdag 19 augustus 2021

Laat je inspireren door de beste trainers. Een uniek concept voor de zakelijke markt

Laat je inspireren door de beste trainers in het sportiefste hotel van Nederland

Wie binnenstapt bij HUP kijkt zijn ogen uit. Alles staat hier in het teken van sport en beweging, maar dan wel met een knipoog. Het sportieve concept is tot in detail doorgevoerd. Want waar neem je nu de glijbaan richting de lunch of staat er een pingpong vergadertafel in een meeting room? Bij HUP natuurlijk. Een meeting bij HUP plan je omdat je het net even anders wilt aanpakken.

Sportteams van over de hele wereld bereiden zich bij HUP, al meer dan 30 jaar, voor op het nieuwe seizoen.

Sportteams van over de hele wereld bereiden zich bij HUP, al meer dan 30 jaar, voor op het nieuwe seizoen. Het is dé trainingslocatie voor nationale en internationale voetbalteams. In al die jaren is er een groot netwerk opgebouwd van (oud)professionals, trainers en ervaringsdeskundigen. In de HUP Academy komen actuele thema’s aan bod die bij de topsport al jaren top-of-mind zijn. Eye-openers voor het bedrijfsleven en die bij alle afdelingen hoog op de agenda staan. De programma’s worden al jaren gebruikt om topsporters en high performance teams goed voor te bereiden om te pieken op het juiste moment. Heb vertrouwen in jezelf, in het team en werk gezamenlijk naar één doel. Iets wat in het bedrijfsleven niet anders is.

Academy thema’s

Team Performance: Hard werken om als team de hoogst mogelijke prestatie te behalen. Wil jij met jouw team ook presteren op Olympisch niveau?

Mentale veerkracht: De omgeving verandert sneller en vaker. En jij verandert mee, toch? Ken je kracht en leer beter te presteren onder werkdruk. Zo voorkom je werkstress en verzuim.

Vitaliteit: Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waar medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn?
Zelf effectiviteit: Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Succes is echt een keuze. Samen met de trainers ga je kijken naar jouw drijfveren, ontwikkeling en de weg naar een betekenisvol leven.

Programma op maat

Geen organisatie is hetzelfde. De programma’s die wij ontwikkelen samen met onze partners (o.a. Durven Doen, Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Maartje Paumen) zijn daarom altijd op maat gemaakt. Vanuit jullie visie beoordelen we samen wat er nodig is om de doelstellingen te behalen.

Ja, ik wil bijzonder vergaderen in het sportiefste hotel van Nederland. Vraag voor een vrijblijvende offerte.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht