Loading...
18 juni 2020#

Bijzondere vergaderlocaties die het vakantiegevoel bij je naar boven brengen

Vergaderlocaties aan het strand

Vergaderen met een vakantiegevoel. Kan dat? Jazeker want wat dacht je bijvoorbeeld van een vergadering, workshop of bedrijfsuitje aan het strand, in een boomhut of op het water!

Wij tippen je een aantal bijzondere vergaderlocaties die bij iedereen het vakantiegevoel naar boven brengen. Ideaal voor een unieke vergadering of bijeenkomst die je niet snel meer vergeet. 

Vergaderen aan het strand

Bij een vakantie denk je toch vooral aan zon, zee en strand. Wist je dat er in Nederland tal van vergaderlocaties aan het strand zijn. Een mooie strandtent met extra faciliteiten zoals horeca of teambuilding activiteiten op het strand. Bij veel strandtenten kun je ook een zaaltje huren. En met een paar stappen staan jij en je gezelschap in het zand. 

Vergadering in een boomhut

Zoek je een vergaderlocatie in de natuur? Dan is een boomhut een té gekke optie. Op twee plaatsen in Brabant huur je een boomhut voor een zakelijke bijeenkomst. Ideaal voor een bedrijfsuitje in combinatie met leuke teamactiviteiten in de natuur. Organiseer bijvoorbeeld ook een picknick. 

Vakantiegevoel op het water

Praten met uitzicht op het kabbelende water. Ga dan vergaderen op of aan het water. De eendjes zwemmen voorbij en in de verte zie je de bootjes varen. Klinkt goed? Het vakantiegevoel beleef je ook tijdens een vergadering op het water. Zo kun je in Amsterdam terecht op een woonboot aan het IJ of huur je een vergaderboot waar je met z’n allen naast vergaderen ook geniet van een vaartocht.

Overnachten & vergaderen

Ben je voor een meerdaagse cursus of een teamuitje op zoek naar een plek waar je ook kunt overnachten?. Vergaderen en overnachten kan op diverse locaties. In ons aanbod vind je hotels in de stad, een authentieke boerderij of zelf mogelijkheden op een vakantiepark. Hierdoor hebben jij en de deelnemers helemaal het gevoel er ook echt even uit te zijn.