Loading...

Bijzondere vergaderlocaties in Rotterdam

Rotterdam staat bekend als werkstad met een echte arbeidersmentaliteit. Niet lullen, maar poetsen is een bekende uitspraak die overal terugkomt op t-shirts, posters en mokken. Met de mouwen opgestroopt wordt er dagelijks hard gewerkt in de bruisende haven, culturele instellingen, start-ups en gerenommeerde bedrijven in statige kantoorpanden. De stad is opgedeeld in wijken en elke windrichting kent eigen type bedrijven en ondernemers. In Rotterdam vind je tal van bijzondere vergaderlocaties; vergaderen met uitzicht op de skyline of een meeting in het groen, Rotterdam verrast.

« terug naar alle thema's

 • Origineel vergaderen in Rotterdam op een Tiny houseboat

  Origineel vergaderen in Rotterdam op een Tiny houseboat

  Tot 15 personen.
  Bekijken
 • Origineel vergaderen in het voormalige badhuis van Rotterdam

  Origineel vergaderen in het voormalige badhuis van Rotterdam

  Tot 60 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie op een buitenplaats nabij Rotterdam

  Bijzondere vergaderlocatie op een buitenplaats nabij Rotterdam

  Tot 125 personen
  Bekijken
 • Bijzonder vergaderen op Rotterdam The Hague Airport

  Bijzonder vergaderen op Rotterdam The Hague Airport

  Tot 750 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie op het oudste nog zeilende binnenvaartschip van Nederland

  Bijzondere vergaderlocatie op het oudste nog zeilende binnenvaartschip van Nederland

  Tot 48 personen
  Bekijken
 • Bijzonder vergaderen op Het Kasteel van Sparta

  Bijzonder vergaderen op Het Kasteel van Sparta

  10 tot 250 personen midden in Rotterdam.
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige energiecentrale

  Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige energiecentrale

  Voor 2 tot 50 personen in Rotterdam
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam in een oud douanegebouw

  Bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam in een oud douanegebouw

  Tot circa 20 personen
  Bekijken

Vergaderlocaties in Rotterdam

De havenstad kent vele bekende iconen: de Euromast, de kunstige Kubuswoningen, de Erasmusbrug en de bedrijvige Markthal toppen de lange lijst van bezienswaardigheden. Rotterdam trekt internationale bezoekers, maar is ook populair onder bezoekers uit eigen land. Niet alleen voor dagtrips of evenementen; de stad groeit enorm als zakelijke bestemming. Het ruime aanbod in vergader- en eventlocaties bestaat uit een flink aantal unieke en onconventionele settings. Vergaderen op het water, op grote hoogte, in een monument, historisch gebouw of in de polder. Keuze genoeg voor bedrijven die een vergadering willen combineren met een teambuilding activiteit of borrel. Want naast hard werken, kent Rotterdam ook goede invullingen voor fun en totale ontspanning. Buiten de kantoordeuren vergaderen vraagt om een unieke plek waar al deze elementen samenkomen. Rotterdam heeft deze mogelijkheden en presenteert ze graag zoals alleen de stad van doeners dat kan doen; daadkrachtig en direct, met volledige transparantie en aandacht.

Vergaderen in Rotterdam

Manhattan aan de Maas is één van de trotse bijnamen van Rotterdam. Met de haven als kloppend hart in het midden van de stad. Rondom de fameuze Erasmusbrug vind je bijzondere vergaderlocaties met een rijke geschiedenis. Hotel New York op de Kop van Zuid is het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Internationale allure in de vorm van een ruim terras, historische elementen en on-Hollandse gastvrijheid en klantgerichtheid. Drijvend op de Maas aan de Rotterdamse kade ligt de ss Rotterdam. Een stoomschip staat ook wel bekend als La Grande Dame en heeft 40 jaar lang wereldzeeën bevaren. Inmiddels ligt het schip permanent aangemeerd en is het een unieke plek voor vergaderen, evenementen en andere zakelijke bijeenkomst. Vergaderen in een voormalige energiecentrale op de Lloydpier is een andere vergaderlocatie in hartje Rotterdam. STROOM is gevestigd in een oude stroomfabriek en biedt ruimte om te lunchen, dineren, werken en slapen. Vanaf het dakterras kijk je uit op de iconische Euromast. Genoeg inspiratie te vinden in deze stad, zowel voor vergaderingen als evenementen en activiteiten. Work hard, play hard.