Loading...

Bijzondere vergaderlocaties in Den Haag

Den Haag, met als achtertuin het strand van Scheveningen, is een bruisende stad waar expats, toeristen en locals samenkomen. Om te shoppen, wandelen, eten, werken en overnachten. De Hofstad heeft diverse wijken op de plattegrond staan: van chique en hippe wijken rond het hart van de stad tot rustige woonwijken. En niet te vergeten ook voldoende groen in de vorm van parken, bossen en duinen. Voor ieder wat wils. Kies de ideale omgeving voor jouw vergadering. Bekijk hier de meest bijzondere vergaderlocaties van Den Haag.

« terug naar alle thema's

 • Bijzonder vergaderen bij virtual reality formule 1

  Bijzonder vergaderen bij virtual reality formule 1

  Tot 16 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie op het strand van Wassenaar

  Bijzondere vergaderlocatie op het strand van Wassenaar

  Tot 60 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie op de Pier van Scheveningen

  Bijzondere vergaderlocatie op de Pier van Scheveningen

  Voor 2 tot 2000 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in een automuseum

  Bijzondere vergaderlocatie in een automuseum

  5 tot 1.000 personen in Den Haag
  Bekijken

Vergaderlocaties in Den Haag

Het regeringscentrum van Nederland heeft meer te bieden dan alleen politieke vergaderingen en bezoeken. Enkele highlights van de stad zijn het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het Vredespaleis en Madurodam. De komst van meer en meer (internationale) zakelijke bezoekers, heeft ervoor gezorgd dat locaties ruimte bieden voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst. Historische panden krijgen een herbestemming, galerieën en musea openen hun deuren voor zakelijk publiek en restaurants hebben steeds vaker een vergaderzaal beschikbaar.

Ondernemende organisaties hebben eventueel aanvullende activiteiten te bieden, zoals: themawandelingen, rondvaarten, strandactiviteiten en muzikale invullingen. Alles dicht bij elkaar, zodat je niet ver hoeft te reizen met de groep. Een specifieke benadering van een activiteit, speciaal afgestemd op de groep, is ook mogelijk. Diverse aanbieders denken graag mee aan een uniek concept met herkenbare elementen voor personeel, relaties en partners.

Een dag vol inspiratie en zakelijke doelen behalen, het kan in Den Haag!

Onconventionele vergaderlocaties in Den Haag

Het aanbod van vergader- en evenementenlocaties in Den Haag is groot. Toch heeft elke locatie een eigen sfeer en stijl. Bedenk goed welk doel de vergadering heeft en ga op zoek naar een locatie die daarbij past. Wil je bijvoorbeeld brainstormen, reflecteren, informeren of een nieuw product lanceren? De gekozen locatie en ruimte dragen bij aan het uiteindelijke eindresultaat van de meeting. The Penthouse, op de bovenste verdiepingen van de Haagse Toren, maakt indruk. De luxe suites zijn ingericht in warme retrosferen en kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Er is ruimte voor 2 tot wel 200 personen. Het is een unieke locatie, geïnspireerd op het beroemde Flatiron Building in New York. Dé locatie wanneer je indruk wilt maken bij een verkoopgesprek of businessdeal. Bij galerie Hoorn & Reniers in Den Haag vergader je te midden van steeds wisselende internationale hedendaagse kunst van het hoogste niveau. Een hele anders sfeer dat The Penthouse, maar slechts 15 minuten rijden van elkaar verwijderd. Je vergadert tussen inspirerende schilderijen, tekeningen en objecten die ongetwijfeld voer voor gesprek of discussie zijn. Een interessante optie voor brainstorms of reflectiegesprekken.