Loading...

Vergaderen in Den Haag

Van plan om te vergaderen in de mooie stad Den Haag? Wij hebben diverse vergaderlocaties in de hofstad waar je terecht kunt voor een meeting, brainstormsessie of ander zakelijk evenement. Den Haag, of ‘s-Gravenhage, is een enorme diverse plaats voor een vergadering. Je hebt er immers het strand van Scheveningen of Kijkduin in de achtertuin, maar het is ook de stad van de expats, toeristen, de regering en het Koninklijk huis.

Bekijk direct de meest bijzondere locaties voor een vergadering in Den Haag:

« terug naar alle thema's

 • Creatieve vergaderruimtes in Den Haag

  Creatieve vergaderruimtes in Den Haag

  Voor 2 tot 100 personen
  Bekijken
 • Bijzonder vergaderen bij virtual reality formule 1

  Bijzonder vergaderen bij virtual reality formule 1

  Tot 16 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie op het strand van Wassenaar

  Bijzondere vergaderlocatie op het strand van Wassenaar

  Tot 60 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie op de Pier van Scheveningen

  Bijzondere vergaderlocatie op de Pier van Scheveningen

  Voor 2 tot 2000 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in een automuseum

  Bijzondere vergaderlocatie in een automuseum

  5 tot 1.000 personen in Den Haag
  Bekijken

Bijzondere vergaderlocatie in Den Haag

Een voorbeeld van een bijzondere vergaderlocatie in Den Haag is die bij Virtual Reality Formule 1. Hier heb je een combinatie van vergaderen in een mooie ruimte om vervolgens na het harde werken te kunnen racen in een van de VR Formule 1 race simulatoren. En om maar meteen in de auto sfeer te blijven: wat dacht je van vergaderen in het automuseum! Het Louwman Museum Den Haag heeft tien bijzondere zalen voor een vergadering, borrel of presentatie.

Bijzondere vergaderlocatie in Den Haag

Vergaderen aan de stranden van Den Haag

Het voordeel van vergaderen in een stad als Den Haag is dat je zo op het strand bent. Ook hier bieden wij originele vergaderlocaties aan. Zo kun je in de modulaire vergaderruimten op de Pier in Scheveningen vergaderen met 2 tot 2.000 personen. Iets verderop, in Wassenaar, is het ook mogelijk een vergadering te boeken in strandtent Beachclub BAIT. Hier kom je direct aan het strand samen in een stijlvolle locatie met ook nog eens goed eten.

Zaal huren in Den Haag

Den Haag is de laatste jaren steeds meer op komst door de aantrek van (internationale) zakelijke bezoekers. Hierdoor is het huren van een zaal in Den Haag steeds veelzijdiger geworden. Historische panden krijgen een herbestemming en ook galeries en musea openen hun deuren voor zakelijk publiek. Veel zalen in Den Haag bieden extra activiteiten aan. Denk aan een wandeling, rondvaart, strandactiviteiten of een muzikale invulling. Voor het huren van een bijzondere zaal op maat kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Bijzondere vergaderruimte in Den Haag

Vergadering plannen in Den Haag

Een vergadering plannen in Den Haag? Wij denken graag met je mee. Het prettige van deze stad is dat je er makkelijk kunt komen. Per auto bereik je de stad via verschillende A-wegen, maar veel reizigers kiezen voor de trein naar Den Haag CS of Den Haag HS. In de stad zelf rijden diverse tramlijnen die je makkelijk voor de deur van je vergaderlocatie afzetten.