Bijzondere vergaderlocatie in een Automuseum

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Den Haag

Stap met jouw evenement in de geschiedenis van de vooruitgang.

 • Geschikt voor grote groepen
 • 6 tot 10 ruimtes
 • In de stad
 • Overnachting in de buurt

Bijzondere vergaderlocatie in een automuseum

-
Lees meer
Toon op kaart
Louwman Museum

Origineel omdat

 • Louwman Museum Den Haag toont de oudste privécollectie automobielen ter wereld.
 • Beste XL-evenementenlocatie van provincie Zuid-Holland in het jaar 2020 volgens MeetingReview.
 • Een bezoek aan het museum is inbegrepen.
vanaf € 315,- per dagdeel

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze locatie. Je hebt direct contact met de eigenaar.


Wat je moet weten

 • Parkeren Parkeren op eigen terrein.
 • Bereikbaarheid Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Mindervaliden Niet geschikt.
 • Exclusief af te huren Exclusief af te huren.

Het Automuseum

OMRINGD DOOR INSPIRATIE Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. STAP IN DE GESCHIEDENIS VAN INNOVATIE De unieke collectie van bijzondere automobielen en memorabilia geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling van de mobiliteit, maar ook van de technische innovaties, vormgeving, welvaart en de mensheid in het algemeen. Van de eerste, meer dan een eeuw oude, elektrische auto tot de meest oogverblindende ontwerpen uit de 20ste eeuw. STAP IN DE GESCHIEDENIS VAN DESIGN Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum nog veel meer. Ook de bijzondere collecties auto gerelateerde kunst, miniaturen, affiches, trofeeën en zelfs vliegtuigen nodigen uit tot een bezoek. STAP MET JE EVENEMENT IN EEN UNIEKE LOCATIE De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden. Het tuinlandschap, ontworpen door Lodewijk Baljon, zorgt ten slotte voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos. STAP MET JE EVENEMENT IN RUIMTES VOOR AMBITIES VAN ELK FORMAAT Verras en inspireer je gasten tijdens je vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest in de unieke omgeving van het museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor je zakelijke evenement. Of het nu gaat om een presentatie in het indrukwekkende theater, een bijeenkomst in een van de karakteristieke vergaderzalen of een ontvangst waarvoor het museum exclusief toegankelijk is voor je gasten.

Locatie

BEREIKBAARHEID Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 2 minuten loopafstand van het museum bevindt zich onze eigen bushalte Louwman Museum, waar de buslijnen 90, 385 en 386 tot 5 keer per uur stoppen. Vanaf Centraal Station Den Haag is de reistijd slechts 8 minuten. PARKEREN Het Louwman Museum heeft een eigen ondergrondse parkeergarage met 170 parkeerplaatsen. Op ons buitenterrein kunnen er tot 80 extra auto’s worden geparkeerd. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor parkeren op nabijgelegen terreinen, waarmee er een totale parkeercapaciteit ontstaat van 1000 auto’s. We maken graag een parkeerplan op maat.

Origineel vergaderen:

Onze prijzen zijn op basis van aanvraag of via ons vergaderarrangement. All-in vergaderarrangementen Het vergaderarrangement is van toepassing op de volgende zalen: Jacobus Spijker Walter Owen Bentley Henry Ford Gordon Crosby Het aantal personen dient minimaal 4 en maximaal 60 te zijn. Halve dag arrangement (09:00-13:00 OF 13:00-17:00) – Prijs p.p. € 45,- (excl. btw) Dag arrangement (09:00-17:00) – Prijs p.p. € 80,- (excl. btw) Inclusief: Zaalhuur Beamer, flipover & Wi-Fi Toegang tot het museum, garderobe (onbewaakt) Onbeperkt koffie, thee en (infused) water met “Oma’s koektrommel” Break invulling (halve dag 1x, hele dag 2x) Lunch (alleen in dag arrangement) Exclusief: Meerprijs frisdrank: € 2,50 p.p. halve dag / € 4,25 p.p. hele dag Meerprijs lunch (supplement halve dag arrangement): € 17,50 p.p. Parkeren: € 6,00 per dag, per auto Voorbeeld invulling ochtendbreak : Carrotcake en pompoencake Voorbeeld invulling middagbreak: Groente- en fruit smoothies, crudités en groentechips Voorbeeld invulling lunch: Een buffet met een ruim assortiment van American Rol broodjes en broodtaarten (op basis van drie broodjes p.p.). De broodjes worden belegd met vers gesneden vleeswaren, diverse kaas- en vissoorten. Daarnaast wordt er soep geserveerd met passende garnituren en een warm item (bijv. pizza slice) De lunch is inclusief melk en jus d’orange. De werkelijke invulling kan afwijkend van bovenstaand, maar is zeker vergelijkbaar. Uiteraard is een uitbreiding op de invulling van de break(s) en lunch mogelijk.


Bijzondere vergaderlocatie in een Automuseum

 • Nederland
 • Zuid-Holland
 • Den Haag
vanaf € 315,- per dagdeel

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze locatie. Je hebt direct contact met de eigenaar.

vanaf € 315,- per dagdeel
Snelcode: 0035

Andere vergaderlocaties