Landgoed

Vergaderen op een landgoed

Bijzondere vergaderlocaties op een landgoed. Kom vergaderen in één van deze unieke landhuizen op de mooiste plekken van Nederland.
Lees meer
Vergaderen op een landgoed

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Toon meer

Kenmerken

Filteren
42 locaties gevonden
Filteren

Vergaderen op een landgoed

Nederland staat bol van de bijzondere plekken voor een vergadering. Wat dacht je bijvoorbeeld van vergaderen op een heus landgoed? Een landgoed is namelijk de ideale vergaderlocatie voor verschillende soorten meetings, teams en samenstellingen. Na een vruchtbaar overleg in het landhuis kun jullie even een frisse neus halen in het groen van het landgoed om vervolgens weer vol energie verder te vergaderen. Dat klinkt goed toch?

Vergaderlocaties op een landgoed

Verspreid over het land vind je verschillende mogelijkheden voor een vergadering op een landgoed. Noord-Brabant staat bijvoorbeeld bekend om diverse mooie plekken in de natuur waar fraaie landgoederen te vinden zijn. Ook Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland zijn provincies waar je bijzondere vergaderlocaties op een landgoed kunt vinden. Sommige van deze plekken beschikken zelfs over de mogelijkheid om te blijven overnachten. Dat is handig wanneer je een dag met een volledig programma op de planning hebt staan of wanneer een zakelijke meeting uit meerdere dagen bestaat.

"Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland zijn provincies waar je talloze bijzondere vergaderlocaties op een landgoed kunt vinden."

Neem bijvoorbeeld deze vergaderlocatie op een eeuwenoude landgoed in Alphen in Noord-Brabant. Hier kun je met de voeten in het gras brainstormen of al wandelend over het groene landgoed inspiratie opdoen. In de zogeheten Vlaamse Schuur zijn twee vergaderruimtes te vinden voor maximaal 24 personen. Als kers op de taart kunnen de gasten ook blijven slapen. Of ga voor deze stoere vergaderlocatie in een loft in Heeswijk-Dinther in dezelfde provincie. Deze exclusieve vergaderlocatie is bedoeld voor maximaal 50 personen en biedt een vrij uitzicht aan over de landerijen.

Vergaderen in een landhuis

Hoewel er enkele landgoederen in Nederland te vinden zijn waar geen landhuis meer te vinden is, zijn er nog meer plekken waar dit wél het geval is. Je raadt het misschien al wel: het is óók mogelijk om te vergaderen in een landhuis. Zo'n gebouw is al inspiratievol an sich; moet je je voorstellen dat je daarbij ook nog optimaal kunt genieten van een prachtig groot landgoed. In Gelderland staat bijvoorbeeld dit 100 jaar oude landhuis in een sfeervolle en groene omgeving. Het landhuis is omgeven door twee mooie parktuinen aan het water en heeft ruimte voor 100 personen.

"Door het vele groen rondom halen jullie in een landhuis of op een landgoed alles uit jullie zakelijke meeting."

Ook in Zuid-Holland kun je een inspirerend landhuis in een beschermd natuurpark afhuren. In dit opvallende gebouw zijn 6 tot 10 ruimtes te vinden die stuk voor stuk kunnen worden afgehuurd voor een goede vergadering. Door het vele groen rondom halen jullie hier alles uit jullie zakelijke meeting om vervolgens weer met volle energie terug naar huis te keren. Ben je op zoek naar een landhuis als vergaderlocatie op een meer centrale plek in het land? Ga dan voor een vergadering in dit statige landhuis in een bosrijke omgeving bij Apeldoorn. In deze voormalige burgermeesterswoning kun je met maximaal 75 personen terecht.

Ik zoek een landelijke vergaderlocatie op een landgoed. Waar moet ik op letten?

Van plan om met het team naar een landelijke vergaderlocatie te gaan? Of ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in het groen voor een belangrijke meeting? Houd rekening met de volgende vragen om een passende vergaderlocatie te vinden.

  • Waar ligt het landgoed? Is het goed te bereiken vanuit verschillende delen in Nederland?
  • Voor hoeveel mensen is er plek in de landelijke vergaderlocatie?
  • Is het landgoed eventueel met het openbaar vervoer te bereiken?
  • Kunnen gasten blijven overnachten op de vergaderlocatie? Zo nee: zijn er hotels in de buurt?
  • Is de vergaderlocatie toegankelijk voor mindervaliden?
  • Kunnen er bepaalde arrangementen worden afgenomen voor groepen in combinatie met eten en drinken?
  • Wat is er te doen in de omgeving van de landelijke vergaderlocatie?
  • Is er voldoende parkeergelegenheid voor je gasten aanwezig bij de vergaderlocatie?