Loading...

Origineel vergaderen in het Philips stadion

Philips Stadion Eindhoven

De Eindhovense warmte en gezelligheid valt op in de prachtige lounge in het Philips stadion, waar je kunt vergaderen in de energieke sfeer van een winners mentaliteit.

Origineel omdat:

 • Business club De lounge is een prachtige vergaderruimte op de eerste verdieping van het Philips stadion.
 • Een volledig vergaderontbijt, lunch of diner tijdens een late(re) vergadering zijn mogelijk.
 • Huur de ledboarding op het spelersveld en de enorme schermen in het Philips stadion voor je eigen reclame.

Wat je moet weten:

 • Mogelijkheden van 15 tot 220 personen (bij staande presentaties).
 • 1 Ruime vergaderruimte.
 • Betaald parkeren op eigen terrein.
 • Prima bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Exclusief af te huren.
 • Toegankelijk voor mindervaliden.
 • Overnachten in nabijgelegen hotels.

Details:

De business club heeft een typische voetbal sfeer en kenmerkend is voor een echte winnaars mentaliteit. Er is een grote bar aanwezig, wat uitgebreid voorzien is van fris, wijn en bier.

Lunches worden verzorgd door een interne cateraar die aanwezig is in het stadion. Er zijn meerdere zitplaatsen aanwezig en er kunnen altijd extra stoelen ingehuurd worden. Tevens zijn er 80 hoge krukken en meerdere hoge tafels beschikbaar, perfect voor presentaties en workshops. Er zijn diverse opstellingen mogelijk. Ook wordt ondersteuning geboden op het gebied van audiovisuele apparatuur. Uiteraard is er een draadloze internetverbinding beschikbaar.

Stadiontour in het Philips stadion

Wil je even uit de vergadering en de benen strekken? Boek dan een rondleiding in het stadion van PSV. Tijdens deze stadiontour, die ongeveer een uur duurt, kom je op plaatsen waar je normaal gesproken niet zo snel komt, zoals het perscentrum en de luxe Business Clubs. Een van de hoogtepunten is uiteraard een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers. Natuurlijk zie je ook de trofeeën die de club heeft gewonnen en vertelt de gids allerlei interessante wetenswaardigheden en leuke anekdotes. De tour eindigt dan weer in de lounge.

“Combineer je vergadering met een rondleiding in het Philips stadion.”

Omgeving:

Businessclub De Lounge is gelegen op de eerste verdieping in de zuidoosthoek van het Philips Stadion. De Lounge vormt de thuisbasis voor circa 220 ondernemers die samen genieten van de wedstrijden, contacten leggen en zakendoen. Buiten de wedstrijddagen is De Lounge ook te gebruiken voor vergaderingen, lunches, diners, feesten en partijen.

Origineel vergaderen:

Prijs € 450,- per dagdeel. Hele dag € 550,-.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.