Loading...

Hoog in de lucht

Ervoor kiezen om buiten te vergaderen is voor sommigen al een hele stap. De vergaderruimtes op kantoor en conventionele vergaderlocaties bieden in eerste instantie een goede oplossing voor een belangrijke vergadering of brainstorm. Door de stap naar buiten te maken, stijgt de inspiratie door de omgeving van natuur, water of strand. Breken met het vastgeroeste idee van vergaderingen tussen vier grijze kantoormuren en hop naar buiten. En voor de echte durfals: in de lucht vergaderen.

Stijg tot grote hoogte in deze bijzondere vergaderlocaties:

« terug naar alle thema's

 • Bijzonder vergaderen bij Corpus

  Bijzonder vergaderen bij Corpus

  Brainstormen tussen de brains
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in de Gevangentoren van Vlissingen

  Bijzondere vergaderlocatie in de Gevangentoren van Vlissingen

  Tot 28 personen op de boulevard van Vlissingen.
  Bekijken
 • Origineel vergaderen in een watertoren

  Origineel vergaderen in een watertoren

  Tot ongeveer 20 personen in Overijssel
  Bekijken

Vergadering op grote hoogte

Zelfs hoog in de lucht zijn impactvolle vergaderplekken gecreëerd voor een effectieve vergadering. Samen met collega’s of klanten genieten van een weids uitzicht dat direct inspireert. In Nederland zijn diverse opties voor vergaderen in de lucht, letterlijk en figuurlijk. Buiten vergaderen is een grote trend onder bedrijven die eens wat anders willen dan vergaderen in de geijkte setting. Ongeacht de vergaderruimte of omgeving, is een vel papier en een stift al voldoende om met elkaar een goede brainstorm of vergadering te hebben mét krachtig resultaat. De blauwe lucht, het uitgestrekte uitzicht en de dromerige natuurgeluiden, dragen daar nog eens extra aan bij.

Van ballonvaart tot boomhut

In Nederland is het mogelijk om in een luchtballon te vergaderen. Of in ieder geval een combinatie van de luchtballonvaart en vergaderen aan land. Maar de kans om de lucht in te gaan is natuurlijk heel aantrekkelijk. Een ballonvaart-arrangement arrangement is zo gemaakt. Met de wind door de haren vergaderen, en het beslissen gaat een stuk sneller zonder afleidende laptops, moeizame techniek en andere meetings. Een andere optie is een boomhut. Niet zoals vroeger van oud hout en uistekende spijkers, maar een luxe variant met alle moderne vergaderfaciliteiten. Uitkijkend op de toppen van de bomen en een blauwe lucht met een streepje wit. Exclusief, dus geen andere groepen en afleidingen. De derde optie van dit lijstje is vergaderen op Schiphol. Uitzicht op het terrein van de vluchthaven en de indrukwekkende luchtverkeerstoren. Zelf de cockpit van het vliegtuig is dichtbij én een plek om te vergaderen. Til vergaderen naar een hoger niveau en kies eens voor de lucht.