Fabriekspand & Loods

Industriële vergaderlocatie in een Fabriekspand of Loods

Deze industriële fabriekspanden en loodsen zijn tegenwoordig een originele vergaderlocatie met karakter. Stroop je mouwen op en kom origineel vergaderen in één van deze unieke panden.
Lees meer
Industriële vergaderlocatie in een Fabriekspand of Loods

Verfijn je zoekopdracht

Aantal personen

Aantal ruimtes

Land

Streek

Toon meer

Type

Toon meer

Sfeer

Toon meer

Ligging

Toon meer

Soort meeting

Toon meer

Overnachten

Kenmerken

Filteren
32 locaties gevonden
Filteren

Industriële vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie met een stoer industrieel karakter wordt tegenwoordig vaak gekozen door ondernemers en bedrijven om samen te komen met het team, zakelijke partners of het management. Het is een plek die meestal totaal anders is dan de werkplek waar normaal gewerkt wordt.

Zo'n industriële vergaderlocatie heeft daarbij vaak al een hele geschiedenis waardoor het écht plekken zijn met een verhaal; plekken waar je jullie eigen zakelijke verhaal alleen maar kunt versterken en waar samenkomen daadwerkelijk leidt tot vruchtbare resultaten. Kom je binnenkort vergaderen op een industriële vergaderlocatie?

Vergaderlocaties in een industriële setting

Denk je aan een vergaderplek in een industriële setting dan denk je al gauw aan een oude loods, een keet of een hangar. Dat zijn stuk voor stuk plekken waar je in een industriële omgeving kunt vergaderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van vergaderen in een voormalige autogarage? Dat is mogelijk in Utrecht waar een oude garage is omgebouwd tot een industriële vergaderruimte van 110m2. Hier kun je met maximaal 30 personen terecht én je kunt in de buurt blijven overnachten.

In Amsterdam pakken ze het net even anders aan. Daar kun je vergaderen in een museum voor graffiti en street art. Wow! Dat is een wel heel bijzondere vergaderlocatie. Hier kom je samen met maximaal 100 personen op een van de meest bruisende plekken van Amsterdam-Noord. Tel daarbij op dat jullie hier volop inspiratie op kunnen doen omdat je vanaf de locatie uitzicht hebt op de NDSM-werf waar allerlei straatkunst te bekijken is en een industriële sfeer hangt.

Vergaderlocatie in een fabriek

Uiteraard mogen fabrieken ook niet ontbreken wanneer we het hebben over industriële vergaderlocaties. Een (oude) fabriek ademt industrie, waardoor het de perfecte plek is voor een vergadering of zakelijke meeting. In Den Bosch kun je bijvoorbeeld vergaderen in een voormalige sigarenfabriek die een van dé mooiste historische panden van de stad is. Dat maakt het des te bijzonder om hier te kunnen vergaderen met maximaal 250 personen. Er zijn meer dan 10 ruimtes aanwezig die sfeervol zijn ingericht met een industrieel karakter.

Ook in Amersfoort staat een fantastisch historisch bouwwerk dat je af kunt huren als vergaderlocatie voor grote groepen. In een bruisende omgeving vind je hier namelijk het Centraal Ketelhuis als vergaderplek; een plek waar vroeger jarenlang goederenwagons werden opgeknapt. Vandaag de dag is het een vergaderlocatie waar een warm en sfeervol karakter gecombineerd wordt met industriële looks.

Vergaderen in een loods

Waar je ook zeker aan moet denken bij industrieel vergaderen is vergaderen in een loods. In Utrecht vind je bijvoorbeeld al jarenlang de zogeheten U-trechter; markante maar kleine loodsen op poten waar je vandaag de dag kunt vergaderen of samenkomen met groepen tot 8 personen. Deze industriële zandtrechters zijn weliswaar klein en niet geschikt voor grote groepen maar bieden de ultieme ervaring voor iedereen die al eens op een industriële plek heeft willen vergaderen. Tijdens je meeting heb je een eigen trechter op 7,5 meter hoogte en met 360 graden uitzicht tot je beschikking.

Nog zo'n plek met het karakter van een loods: vergaderen in een glazen kas in Amsterdam-Noord met uitzicht over de Amsterdamse skyline. Zo zie je maar dat Amsterdam-Noord ontzettend geliefd is bij mensen die van het rauwe karakter van een stad houden. Naast het bovenstaande museum waar je kunt vergaderen kun je hier een glazen kas bovenop een kantorencomplex. Deze modulaire ruimte is exclusief af te huren en kan worden ingezet voor meetings, workshops, vergaderingen en allerlei andere soorten events.

Ik wil industrieel vergaderen. Waar moet ik op letten?

Ook van plan om te kiezen voor een industriële vergaderlocatie? In je zoektocht naar een passende locatie is het aan te raden om te letten op een paar vragen, zoals:
  • Wat voor een soort industriële vergaderlocatie is het?
  • Is de vergaderlocatie ook industrieel ingericht?
  • Voor hoeveel personen is er plek op de vergaderlocatie?
  • Is de industriële vergaderlocatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto?
  • Zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij de vergaderplek?
  • Hoeveel ruimtes zijn er aanwezig op de industriële vergaderlocatie?
  • Is de vergaderlocatie goed te bereiken voor mensen die mindervalide zijn?
  • Kun je overnachten bij of in de buurt van de industriële vergaderlocatie?
  • Is er iets mogelijk op het gebied van eten en drinken bij de vergaderplek?