Loading...

De mooiste vergaderruimtes van Eindhoven

MELT Eindhoven
 • Maximaal 40 personen
 • Prijs vanaf € 80,- per uur
 • Uitzicht op de skyline van de stad
 • In Eindhoven

Check beschikbaarheid & prijs
Je hebt direct contact met de locatie

Eens in de zoveel tijd loop je bij een ruimte binnen en denk je WAUW, dit is mooi. MELT is zo’n ruimte. Allereerst door het interieur en de verlichting. Het lijkt of je een 5-sterren hotel binnen stapt. Wil jij vergaderen of borrelen op deze plek?

Origineel omdat:

 • Vergaderen met uitzicht op de mooiste skyline view van Eindhoven
 • Inclusief grote daktuin met overdekt terras
 • Professionele ontvangst en begeleiding
 • Gratis parkeren voor de deur

Wat je moet weten:

 • Tot 40 personen
 • Totaal 4 vergaderruimtes
 • Gratis parkeren voor de deur. Trein- en busstation op 3 minuten wandelen.
 • Exclusief af te huren
 • Geschikt voor mindervaliden
 • Overnachten mogelijk in hotels in de buurt

Details:

MELT bevindt zich op de bovenste verdieping van Gebouw TQ op Strijp-T. Deze oude Philips kantine is door KRAGT getransformeerd naar high end shared workspace waar je kunt werken, vergaderen, koken, lunchen en dineren. De gehele verdieping is omringt met een balkon, ingericht met opvallende Fatboy meubelen. Vanaf het balkon raak je verwonderd door de skyline van Eindhoven.

Voor elk type vergadering is er een bijzondere ruimte ontworpen.

Podium Melt
Vergaderen met 6 personen. In combinatie met de keuken te gebruiken voor evenementen tot 30 personen.

High Five
Vergaderen met 6 tot 10 personen. Ingericht door Piet Hein Eek en met een fraai uitzicht over de stad.

QBE
10 tot 25 personen. In het midden van de daktuin, met aangrenzend overdekt terras en uitzicht over Strijp-S.

Boardroom Sint Maarten
10 tot 25 personen. Bestaande uit 2 vergaderruimtes, lounche, privé keuken en eigen dakterras en skyline view.

Kom je met 20 personen of meer? Overweeg dan een combinatie te maken tussen bovenstaande ruimtes. Ze bevinden zich allemaal in hetzelfde gebouw TQ op Strijp-T.

“Eens in de zoveel tijd loop je bij een ruimte binnen en denk je WAUW! Hier lijkt het alsof je een 5-sterren hotel binnen stapt én heb je fantastisch uitzict over Eindhoven.”

Lunch en diner

Op de begane grond van Gebouw TQ is koffie- en lunchroom Vascobelo gevestigd. Wil je liever in de ruimte zelf, of op de daktuin lunchen, dan komen wij de lunch brengen. Ook het diner verzorgen we graag! Van verse broodjes tot op locatie gekookt diner van een sterrenchef. Zelfs bbq’en op de daktuin is mogelijk.

Vergaderbreaks

Duurt je vergadering langer dan 2 uur? Dan adviseren wij een pauze in te lassen. Die pauze vullen wij graag voor jullie in, met een sportief, inspirerend of educatief programma.

Strijp-T tour
MELT bevindt zich op de bovenste verdieping van gebouw TQ op Strijp-T, wat bekend staat al terrein waar alleen high tech bedrijven zich vestigen. Meer weten over dit gebied? Boudie Hoogedeure van bouwonderneming Goevaers leidt jullie graag rond. Boudie is een enthousiaste ervaren spreker die Strijp-T vanaf het begin betrokken is bij de transformatie van vervallen industrieterrein tot een van de meest toonaangevende high tech bedrijventerreinen van Nederland.

Mediteren
Niks is zo ontspannend als ademhalingsoefeningen. Deze kun je op elk moment van de dag doen. Floortje Aben van EindhovenGym verzorgt deze workshop. In de gym, in de vergaderruimte of bij mooi weer lekker op de daktuin.

Sportieve workout
Na een lange vergadering is het prettig om even te ontspannen. Dat kan bij EindhovenGym, welke in hetzelfde gebouw TQ is gevestigd. Tim Aben of een van de personal trainers van EindhovenGym verzorgen graag een workout die is aangepast aan jullie wensen en ervaring. Lekker sporten met z’n allen, goed voor de teamspirit!

Borrelen
Gezellig napraten met een Beerze biertje, 0.0 of wijntje, met borrelplank. Liefst op de daktuin, als het weer het toelaat.

Omgeving:

MELT bevindt zich op de bovenste verdieping van gebouw TQ op Strijp-T, wat bekend staat al terrein waar alleen high tech bedrijven zich vestigen.

Origineel vergaderen:

Prijs is vanaf € 80,- per uur.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.