Loading...

Creatieve vergaderruimtes in Den Haag

Buro Brand Den Haag

Midden in Den Haag vergader je in het centrum van het nieuwe visuele werken, met alles wat je hart begeert om energiek, effectief en prettig samen te werken.

Origineel omdat:

  • Creatieve ruimtes
  • Verschillende ‘soorten’ ruimtes
  • Voor een normale vergadering maar ook perfect om te werken met vele visuele hulpmiddelen

Wat je moet weten:

  • Geschikt voor 4 tot 60 personen
  • Een grote- en drie kleinere ruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Details:

Op deze locatie vind je geen overbodige lampjes, geurkaarsen en plantenbakken, maar wel alles wat je hartje begeert om energiek, effectief, prettig en (als je dan graag wilt) visueel samen te werken. Een ideale plek om elkaar op een leuke manier te inspireren. Hier vergeet je de tijd en aan het einde van de dag realiseer je je (WOW) dat je bergen werk hebt verzet.

BRAND36 is een verzamelnaam voor de verschillende te huren ruimtes van Buro BRAND. Deze zijn samen of los van elkaar te gebruiken voor groepen vanaf 4 personen tot en met een groep van maximaal 60 personen.

1M5 Proof. Vanwege de riante ruimte van 110 vierkante meter kan je makkelijk bij ons meetings houden, vergaderen en 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen realiseren. Ook houden we rekening met looproutes en houden we de RIVM hygiëne-regels in acht.

De Kazerne (maximaal 25 personen)
Een ruimte die uitnodigt om veel te bewegen. Via de grote garagedeur rijdt je bij mooi weer ook eenvoudig de tafels naar buiten. Dankzij de verrijdbare prik- en white-boardwanden verander je in een handomdraai de ruimte helemaal naar je wens.

Stormbaan (maximaal 20 personen)
Een leuke ruimte met diverse hoekjes. De standaard opstelling bestaat o.a. uit een klaslokaal, een creatieve tafel met benodigdheden waar menig professioneel schilder/creatief jaloers op zal zijn, een hoge vergader tafel met barkrukken en een mini woonkamer inclusief gigantische boekenkast.

Firezone (maximaal 4 personen)
Deze ruimte is wat formeler. De zaal heeft rijdende tafels en een huiselijke sfeer. Een ideale ruimte voor gefocust meeten.

BRANDpunt (maximaal 4 personen)
Ook deze ruimte is wat formeler van aard. Deze zaal is volledig af te sluiten zodat je privacy hebt voor je ‘geheime’ vergadering.

“De vergaderlocatie die stimuleert dat je samen wat gaat doen!”

Omgeving:

Brand36 zit in De Hangar van het hippe Bink36, op de Binckhorst het nieuwe, te ontwikkelen centrum van Den Haag.

Origineel vergaderen:

Vanaf € 300,- voor een dagdeel en € 550,- per dag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.