Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in Italiaanse sfeer

Landrucci Werkhoven

Vergaderen in een voormalige fruitschuur tussen de weilanden en fruitbomen. Bij Landrucci kom je in alle rust tot de beste ideeën.

Origineel omdat:

  • Een dagje Italië in Nederland
  • Duurzame en energiezuinige locatie
  • Vergaderen op bourgondische wijze

Wat je moet weten:

  • Exclusieve beschikking over de gehele vergaderlocatie
  • De gehele zolder met 2 vergaderruimtes
  • Prima bereikbaar met openbaarvervoer.
  • Gratis parkeren op eigen terrein

Details:

Een klein stukje Italië op het Nederlandse platteland. Midden in de Kromme Rijnstreek tussen de steden Utrecht en Wijk bij Duurstede waan je je even in Italiaanse sferen. De oude kistenzolder boven de fruitschuur is omgebouwd tot vergaderruimte voor maximaal 25 personen en is van alle gemakken voorzien. Landrucci is een duurzame vergaderlocatie: de vergadertafels zijn gemaakt van fruitbakken en de ruimte wordt verwarmd met radiatoren die zijn aangesloten op een houtkachel. Bij Italië denk je aan lekker eten. De catering tijdens vergaderingen is een smakelijke combinatie tussen ambachtelijke streekproducten en delicatessen van de Toscaanse bakker. Het is zelfs mogelijk om de werkdag af te sluiten met een proeverij in de landgoedwinkel of met pizza bakken in de houtsteenoven.

“Bij Landrucci kun je terecht om duurzaam te vergaderen, maar ook voor Italiaanse delicatessen en diverse activiteiten en workshops. Ervaar la dolce vita in Nederland.”

Omgeving:

Landrucci ligt centraal in Nederland. Tien kilometer van Utrecht en 4 kilometer van de A12. Tijdens de pauze wandel of fiets je direct de natuur in. Neem een kijkje bij landgoed Beverweerd of maak een fietstocht naar Wijk bij Duurstede.

Bij Landrucci kan het team diverse teambulding workshops voor je verzorgen, zoals; schapendrijven, bruggen bouwen, teambuilding met roofvogels of een haka workshop.

Origineel vergaderen:

Prijs vanaf € 275,-.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.