Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in een statige boerenvilla in Abcoude

Boerenvilla Abcoude

Vergaderen in deze villa staat voor rust, luxe en ruimte, op nog geen kwartier van Amsterdam en aan de mooie rivier de Holendrecht.

Origineel omdat:

  • Statige boerenvilla
  • Vlakbij Amsterdam gelegen
  • Diverse teambuilding activiteiten mogelijk

Wat je moet weten:

  • Voor 12 tot 70 personen
  • Twee ruimtes
  • Exclusief af te huren
  • Gratis parkeren
  • Minder goed bereikbaar met het ov
  • De locatie beschikt over 9 luxe hotelkamers

Details:

Deze statige villa in Abcoude is al enkele eeuwen oud. Ooit een boerderij met vee, inmiddels een prachtig boutique hotel met twee vergaderruimtes. Hier kom je samen in alle rust met ruimte, comfort en het gevoel van het boerenleven.

Voor een vergadering, brainstorm of workshop zijn er twee opties: de medium ruimte met plek voor 12 personen, of de stallen voor groepen van 13 tot 70 personen. Bij binnenkomst doet de grote keuken van de villa dienst als ontvangstruimte. Hier worden jullie persoonlijk verwelkomd met een kopje koffie.

De bijeenkomst uitbreiden met een heerlijke lunch of diner is mogelijk. Vers bereid op locatie door chef kok Simon de Winter van Xiom Food & Events en zijn team. Maar je kan ook kiezen voor een borrel, kookworkshop of wijnproeverij. Wat leuks buiten de deur? Kies dan voor een ontspannen boottocht in de omgeving onder het genot van een hapje en drankje.

Teambuilding activiteiten zijn ook mogelijk. Denk aan paardencoaching, schapen drijven in de weilanden, schermen in de paardenbak of valkenieren in het weiland. Blijven overnachten kan ook op deze locatie. De villa biedt 9 luxe hotelkamers, elk met een moderne, sfeervolle inrichting.

“De setting en ligging, zo landelijk onder de rook van A’dam, is echt fantastisch. Prachtige zaal en kamers, gastvrije en hartelijke zorg!”

Omgeving:

De villa is landelijk gelegen, midden in de polder en aan de rivier de Holendrecht. Je bent zo in Amsterdam en door de ligging aan het water is er een rechtstreekse verbinden met authentieke dorpjes als Abcoude, Baambrugge en Ouderkerk aan de Amstel. Ontspan in de mooie natuur van de Botshol en de Vinkeveense Plassen.

Origineel vergaderen:

Medium vergaderruimte vanaf € 320,- per dagdeel.
Stallen vanaf € 490,- per dagdeel.
Overnachten vanaf € 130,- per kamer.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.