Loading...

Bijzondere vergaderlocatie in een Planetarium in Amsterdam

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Beleef binnen en buiten, op deze historische plek in het Amsterdamse Gaasperpark waar men vroeger het universum bestudeerde.

Origineel omdat:

  • Voormalig Planetarium
  • Combi stad en natuur

Wat je moet weten:

  • 14 verschillende ruimtes
  • Exclusief af te huren
  • Betaald parkeren
  • Goed te bereiken met ov

Details:

Een dag vergaderen bij Planetarium Meeting Center Amsterdam is bijzonder. Hier vergader je in alle ruimte en rust; deze vergaderlocatie is de meest ruimtelijke van de Randstad. Hier kom je samen op een historische plek in het Amsterdamse Gaasperpark, de plek waar de stad overvloeit in groen.

Met maar liefst 14 zalen, van 30m2 tot 205m2 kun je hier alle kanten op. Of het nu om een klein of groot gezelschap gaat, de ruimtes kunnen flexibel ingedeeld worden. Elke gewenste opstelling is in overleg mogelijk. Reken in iedere ruimte op comfortabele stoelen, snelle wifi, beamers en de ‘All-Cable-Available-Service’ zodat iedere zaal gereed is voor ieder type meeting of event.

Ook voor lunch, diner en/of borrel biedt deze locatie veel mogelijkheden. Proef de verrassende smaken van een vijfgangendiner in restaurant Aarde, beleef een healthy picknicklunch in het park of geniet van een biologische thee op het fijne terras aan het water.

“De locatie is perfect! Het gebouw ligt in het groene Gaasperpark. Maar ook bijzonder is het team dat alles tot in detail verzorgd.”

Omgeving:

Het voormalige planetarium ligt in het groene Gaasperpark vlakbij Amsterdam. De locatie is goed te bereiken met de auto door de centrale ligging tussen de A1, A2 en A9. Maar ook met het OV ben je zo op je bestemming.

Origineel vergaderen:

Vanaf € 62,50 per persoon voor een 8 uur arrangement.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.