Loading...

Bijzonder vergaderen op een monumentaal landgoed

Landgoed Huize Bergen Vught (Noord-Brabant)

Deze monumentale villa in Vught biedt een prachtig decor voor een effectieve vergadering. Het ligt verscholen in een park en de gastvrijheid en luxe kamers zorgen gegarandeerd voor een succes.

Origineel omdat:

  • Vertrouwde huiselijkheid van vroeger met hedendaags comfort
  • Service op maat; ruime keuze aan vergaderarrangementen
  • Op authentieke wijze wordt er gezorgd voor memorabele ontmoetingen

Wat je moet weten:

  • 20 Stijlvolle vergaderruimtes
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer
  • Exclusief af te huren
  • Overnachten mogelijk op het landgoed

Details:

De villa op het landgoed waar je kunt vergaderen dateert uit 1916 en biedt 80 comfortabele hotelkamers en 20 stijlvolle vergaderzalen met ruimte van 2 tot 200 personen. Wanneer je kiest voor een vergadering in de Villa kun je kiezen voor een arrangement op maat. Alle arrangementen zijn per persoon, inclusief gratis parkeren en draadloos internet. Een voorbeeld van een dergelijk arrangement is het 4-uurs vergaderarrangement. Hierbij krijg je een koffieontvangst, ontvangen jullie per persoon een blocnote en pen en zijn de koffie, thee, water, mintjes en koekjes onbeperkt beschikbaar. Bij een 8 uurs vergaderarrangement komt daar een uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet bij. Kies je voor een 12-uurs arrangement dan wordt er ook nog een 3-gangenmenu geserveerd.

“De locatie biedt een huiselijke sfeer, maar met de moderne gemakken van nu. Landgoed Huize Bergen is een echt ontmoetingshuis.”

Omgeving:

Landgoed Huize Bergen is omringd met prachtige natuur en ligt vlakbij het stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch. Het uitgestrekte groene park is een prachtig decor voor vele creatieve en actieve breaks. Bij de locatie zijn verschillende workshops te volgen, zoals: een workshop boogschieten, golfen, zwemmen of paardrijden. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om tussendoor Den Bosch te verkennen.

Origineel vergaderen:

Vanaf € 16,50 p.p. exclusief zaalhuur.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.