Loading...

Bijzonder vergaderen in het sportiefste hotel van Nederland

HUP Mierlo
 • Voor 2 tot 600 personen
 • Vanaf € 45,- per dag
 • Business as unusual
 • In Mierlo

Check beschikbaarheid & prijs
Je hebt direct contact met de locatie

HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Brainstorm in de ballenbak? Je collega’s aftroeven met een potje tafeltennis op de vergadertafel? Vinden ze bij HUP heel normaal. Congres, vergadering of teamactiviteit? Hier maken ze er een sport van.

Origineel omdat:

 • Alles staat hier in het teken van sport en beweging, maar dan wel met een knipoog
 • Want waar neem je nu de glijbaan richting de lunch of staat er een pingpong vergadertafel in een meeting room?
 • Hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier. Alles om jouw team nóg beter te maken!

Wat je moet weten:

 • Voor 2 tot 600 personen
 • 15 Vergaderzalen
 • Gratis parkeren voor vergadergasten
 • Bushalte op 300 meter, station binnen 2 kilometer
 • Exclusief af te huren mogelijk in overleg
 • Overnachten is mogelijk, er zijn 149 hotelkamers

Details:

HUP heeft vergaderzalen in elk formaat met prima audio-visuele apparatuur en snelle Wi-FI. Boek een brainstorm in de ballenbak of vergader op tribunes. De arrangementen worden op maat afgestemd zodat iedereen de hele dag vol energie zit. Met de glijbaan ga je naar beneden voor de gezonde trek en de derde helft aan de Sports Bar. Voor teambuilding activiteiten ben je bij HUP aan het juiste adres, daag elkaar uit tijdens de HUP Challenge, je leert elkaar op een andere manier kennen, collega’s worden teamgenoten.

“Hier tackel je als team elk probleem met het grootste plezier. ”

Optioneel: HUP Academy

Sport teams van over de hele wereld bereiden zich bij HUP, al meer dan 30 jaar, voor op het nieuwe seizoen. Het is dé trainingslocatie voor nationale en internationale voetbalteams. In al die jaren is er een groot netwerk opgebouwd van (oud)professionals, trainers en ervaringsdeskundigen. In de HUP Academy komen actuele thema’s aan bod die bij de topsport al jaren top-of-mind zijn. Eye-openers voor het bedrijfsleven en die bij alle afdelingen hoog op de agenda staan. De programma’s worden al jaren gebruikt om topsporters en high performance teams goed voor te bereiden om te pieken op het juiste moment. Heb vertrouwen in jezelf, in het team en werk gezamenlijk naar één doel. Iets wat in het bedrijfsleven niet anders is.

Team Performance: Hard werken om als team de hoogst mogelijke prestatie te behalen. Wil jij met jouw team ook presteren op Olympisch niveau?

Mentale veerkracht: De omgeving verandert sneller en vaker. En jij verandert mee, toch? Ken je kracht en leer beter te presteren onder werkdruk. Zo voorkom je werkstress en verzuim.

Vitaliteit: Aandacht voor vitaliteit zorgt voor een beter werkklimaat en minder verloop. Dé eerste stap richting een vitale organisatie waar medewerkers topprioriteit zijn. Wie wil zich nu niet energieker voelen en productiever zijn?
Zelf effectiviteit: Als jij werkelijk gelooft dat je in staat bent om je doel te bereiken, dan gaat het je ook lukken. Succes is echt een keuze. Samen met de trainers ga je kijken naar jouw drijfveren, ontwikkeling en de weg naar een betekenisvol leven.

Geen organisatie is hetzelfde. De programma’s die wij ontwikkelen samen met onze partners (o.a. Durven Doen, Hans van Breukelen, Benno Diederiks en Maartje Paumen) zijn daarom altijd op maat gemaakt. Vanuit jullie visie beoordelen we samen wat er nodig is om de doelstellingen te behalen.

Omgeving:

Deze locatie ligt in Mierlo met Helmond en Eindhoven op een steenworp afstand.

Origineel vergaderen:

Vergaderarrangementen starten vanaf 45 euro per dag.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.