Voormalige Tabaksveiling in Amsterdam

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam

Een indrukwekkende evenementenlocatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de hoge muren af!

 • Geschikt voor grote groepen
 • 6 tot 10 ruimtes
 • In de stad
 • Geen kamers

Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige tabaksveiling in Amsterdam

De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de gasten tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam.
Lees meer
Toon op kaart
TOBACCO Theater - Tabaksveiling

Origineel omdat

 • Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en meetinglocatie
 • 10 Zeer eigenwijze zalen en een ruime horecakeuken met een Michelin chef aan het roer
 • De liefde voor detail en historie spat van de hoge muren af
 • Vergaderen in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal
vanaf € 495,- per dagdeel

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.


Wat je moet weten

 • Parkeren Betaald parkeren in de omgeving.
 • Bereikbaarheid Eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 98 passen stoppen de tram en metro op het Rokin. Daarnaast is het CS binnen enkele minuten te voet bereikbaar.
 • Mindervaliden Geschikt.
 • Exclusief af te huren Exclusief af te huren.

Het TOBACCO Theater

TOBACCO heeft 10 zeer eigenwijze zalen en een ruime horecakeuken met een Michelin chef aan het roer. Deze locatie biedt diverse mogelijkheden (naast culturele voorstellingen) voor de té gekke zakelijke evenementen:

Vergadering / Meeting

Uitwisseling van ideeën in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal. Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.

Congres / Seminar

Onternationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek, theaterbelichting, indrukwekkende theaterzaal, break-out rooms en the best kitchen in town. Tot een maximum van 350 personen in theaterzaal. Capaciteit van de gehele locatie inclusief break-outs is tot 500 gasten.

Productpresentatie

Industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad Amsterdam en een indrukwekkende Theaterzaal zijn de ingrediënten die we als TOBACCO al kunnen meegeven om jouw specifieke product te presenteren en te laten stralen.

Bedrijfsfeest/Personeelsfeest

Dit is ‘the best place in town’ voor een bedrijfsfeest tot 500 gasten. Met de expertise op het gebied van licht, geluid, entertainment, show en de verschillende zalen creëren we de sfeer die we kunnen laten passen bij ieder type bedrijfsfeest.

Diner

Met Michelin ster Dennis Huwaë in de keuken kun je hier alle kanten op met het diners. Sit-down diner, walking dinner, foodstations of misschien wel in de vorm van een workshop before diner? We maken er een groot feest van waarbij de gasten na afloop kunnen zeggen… we hebben met elkaar van een groots sterrendiner mogen genieten.

Exclusieve Theaterdiners

Deze avond staat in teken van een fantastisch sterren diner aan ronde tafels in combinatie met hooggeëerd entertainment.

TOBACCO – Livestream Studios Amsterdam

De zalen in TOBACCO zijn ook in te zetten als Livestream Studios. TOBACCO beschikt over twee fully equipped Hybride Studios en plus maar liefst acht Styling Studios. Bereik met de livestream meer klanten, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met een hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event. Wij faciliteren de livestream events met het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam (een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit). No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storing.

Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken

Chef Dennis Huwaë van TOBACCO te Amsterdam heeft sinds maart 2021 de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. De mede-eigenaar van Restaurant Daalder en verantwoordelijk voor de catering van TOBACCO is dit een enorme opsteker voor niet alleen TOBACCO, maar vooral voor onze gasten. Die mogen genieten van een sterren diner voor schappelijke prijzen!

Locatie

TOBACCO is een indrukwekkend pareltje gelegen in de culturele hoofdstraat van Amsterdam, de Nes. Je verwacht het niet, maar TOBACCO heeft tien prachtige zalen met de acht meter hoge theaterzaal als blikvanger.

Origineel vergaderen

Prijs vanaf € 495,-.


Voormalige Tabaksveiling in Amsterdam

 • Nederland
 • Noord-Holland
 • Amsterdam
vanaf € 495,- per dagdeel

Beschikbaarheid & prijsindicatie

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je hebt direct contact met de eigenaar en daardoor altijd de beste prijs.

vanaf € 495,- per dagdeel
Snelcode: 0050

Andere vergaderlocaties