Loading...

Vergaderen in Den Haag in de stijl van de Amsterdamse school

Stayokay Den Haag  Den Haag

Stayokay Den Haag is een geliefde plek door de centrale topligging aan het water en het centrum, op 5 minuten van station Holland Spoor.

Origineel omdat:

  • In de stijl van de Amsterdamse school gerenoveerd
  • In hartje centrum Den Haag
  • Combineer je vergadering met een teambuildingsactiviteit op het strand, in de stad of op het prachtige terras aan het water.

Wat je moet weten:

  • Vier flexibele ruimtes
  • Exclusief af te huren
  • Betaald parkeren
  • Overnachten in hostel mogelijk
  • Zeer goed te bereiken met de auto of OV

Details:

Dit mooie pand is in stijl van de Amsterdamse school gerenoveerd en biedt nu plek aan wel 300 gasten. Er zijn totaal vier vergaderzalen waar je in alle rust en opstelling samenkomt.

Het team van behulpzame medewerkers staat voor je klaar en de informele sfeer zorgen dat deze locatie net even anders is. Naast vergaderen ben je zo in het centrum van Den Haag of op het strand. In de Stayokay is naast een hostel ook een goed restaurant met een gevarieerd menu, een heerlijk terras aan het water en een ruime gezellige bar.

Steun het Stay4all project:

Door te vergaderen bij deze locatie steunt jouw bedrijf automatisch Stay4all: 1 euro van elk geboekt vergaderarrangement p.p. gaat automatisch naar dit project. Jij zorgt er dus voor dat voortaan ieder kind mee kan op schoolkamp, niemand blijft thuis. Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven, omdat hun ouders de kosten voor een schoolkamp niet kunnen dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf, zodat een klas compleet op kamp gaat.

“Het is heerlijk om hier met mijn salesteam te brainstormen. De sfeer hier geeft de juiste energie. We komen er graag terug!”

Omgeving:

Den Haag heeft alles op het gebied van cultuur, winkelen, horeca en musea. Bezoek het Mauritshuis of wandel langs het Binnenhof. Op het strand van Scheveningen ben je zo! Pak de tram of bus, of fiets van de Stayokay met 20 minuten naar zee.

Origineel vergaderen:

4 uur voor € 21,- per persoon.
8 uur voor € 39,50 per persoon.
12 uur voor € 58,50 euro per persoon.

24- en 36-uurs vergaderarrangementen in combinatie met een overnachting zijn ook mogelijk.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.