Loading...

Vergaderen op de Veluwe

Vergaderen op de Veluwe staat synoniem voor rust, inspiratie en een prachtige omgeving. Het grote beschermde natuurgebied heeft het allemaal! Van de Nederlandse big five; waaronder edelherten en wilde zwijnen, tot zandverstuivingen, heidevelden en dikke bossen. Een vergadering op de Veluwe is ideaal te combineren met een wandeling, fietstocht of andere (teambuilding) activiteit in deze mooie natuur. Er zijn volop bijzondere locaties.

« terug naar alle thema's

 • Bijzondere vergaderlocatie in een Oranjerie of Kas in het groen

  Bijzondere vergaderlocatie in een Oranjerie of Kas in het groen

  Voor 40 tot 110 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergadertent middenin de natuur van Nationaal Park Veluwezoom

  Bijzondere vergadertent middenin de natuur van Nationaal Park Veluwezoom

  Tot 36 personen in Velp
  Bekijken
 • Bijzonder vergaderen op Boerderij Nieuw Bokhorst

  Bijzonder vergaderen op Boerderij Nieuw Bokhorst

  Tot 12 personen aan de rand van de Veluwe
  Bekijken
 • Bijzonder vergaderen in een voormalig klooster

  Bijzonder vergaderen in een voormalig klooster

  Tot 20 personen in Gelderland.
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige Graanmalerij

  Bijzondere vergaderlocatie in een voormalige Graanmalerij

  Tot 25 personen in Gelderland
  Bekijken

Na een vergadering de natuur ontdekken

Werken of vergaderen in de natuur kan enorm inspirerend en creatief werken. Twee ingrediënten die een vergadering tot een succes kunnen maken. En wanneer je toch een vergadering in de Veluwe op de planning hebt staan, is het haast zonde om ook niet het natuurgebied te ontdekken. Op sommige vergaderlocaties kun je zelfs met z’n allen midden in de natuur blijven overnachten! 

Vergaderen Veluwe

Culturele hotspots op de Veluwe

Naast vossen en dassen, vogels en een afwisselend landschap heeft de Veluwe nog meer te bieden. Er zijn volop culturele activiteiten die je kunt ondernemen voor of na een vergadering. Bezoek bijvoorbeeld het Paleis Het Loo, het Kröller-Müller Museum of ga naar het pittoreske Hattem, bekend van kunstenaar Jan Voerman, wiens wolkenluchten te zien zijn in het Voerman Museum. 

Vergaderen Veluwe

De Veluwe staat bekend om de Hanzesteden die nog voor Amsterdam en Rotterdam belangrijke handelscentra waren. Denk aan Harderwijk, Elburg en Hattem met een gunstige ligging aan de IJssel en Zuiderzee. Maar vergeet zeker ook niet de kastelen en landgoederen die aanwezig zijn. Denk aan Landgoed Middachten in De Steeg en Kasteel Rosendael in Rozendaal. 

Bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

Wij hebben een aantal bijzondere en originele vergaderlocaties op de Veluwe in ons aanbod opgenomen. Ze zijn allemaal net even anders met voor iedere vergadering, teamuitje, presentatie of workshop wat wils. Neem Buitenplaats Beekhuizen in Velp waar je samenkomt in grote safaritenten middenin het natuurpark. Voor liefhebbers van water, stilte en privacy is CampSpirit Biddinghuizen de ultieme tip. Hier vergader je op een eigen eiland! 

Vergaderen Veluwe

Voor een vergadering op een locatie in de Veluwe met wat meer luxe en indoor faciliteiten is Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten in Rheden een aanrader. Hier vormen de heidevelden en bossen het decor, maar vergader je wel binnen met alles binnen handbereik. Voor wie ook wil blijven overnachten kan terecht in Apeldoorn bij Stayokay dat ligt in een groot bos met drie vergaderzalen, een bar en restaurant en slaapplekken.