Loading...

Vergaderen in een Kasteel

Vergaderen in een kasteel of landgoed is altijd een bijzondere ervaring. Je stapt immers een historische locatie binnen vol geschiedenis en verhalen. Voor velen geeft vergaderen in een kasteel dan ook extra elan. Dat geldt niet alleen voor een zakelijke vergadering, maar ook voor andere bijeenkomsten zoals een presentatie, workshop, congres, brainstorm of bijzonder personeelsfeest. Voor ieder doel is er wel een kasteelzaal waar je terecht kan. 

« terug naar alle thema's

 • Luxueus vergaderen in een Limburgs middeleeuws kasteel

  Luxueus vergaderen in een Limburgs middeleeuws kasteel

  Voor 2 tot 120 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in een 600 jaar oud Kasteel in Woerden

  Bijzondere vergaderlocatie in een 600 jaar oud Kasteel in Woerden

  Maximaal 130 personen
  Bekijken
 • Origineel vergaderen in Kasteel vlakbij Den Bosch

  Origineel vergaderen in Kasteel vlakbij Den Bosch

  Maximaal 400 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie op het Stalplein van Kasteel de Haar

  Bijzondere vergaderlocatie op het Stalplein van Kasteel de Haar

  10 tot 120 personen in de schaduw van Kasteel de Haar.
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in Kasteel Huize Harmelen

  Bijzondere vergaderlocatie in Kasteel Huize Harmelen

  Tot 30 personen vlakbij Utrecht
  Bekijken

Waarom vergaderen op een kasteel?

De meeste kastelen en landhuizen in Nederland hebben tegenwoordig een andere functie gekregen. Je kan er bijvoorbeeld dineren, overnachten maar ook vergaderen. En dat hoeft zeker niet in oude Middeleeuwse zalen te zijn. Vaak zijn de kastelen van binnen zo gemoderniseerd dat je er in alle comfort en luxe werken kan. Bovendien geeft de uitstraling van een kasteel net iets extra’s. Een bepaalde wow-factor om het zo te stellen. 

Die wow-factor van een kasteel is ideaal voor wie indruk wil maken op zijn of haar gasten tijdens een congres of speciale vergadering. Nog voordat het programma of de meeting begint zullen veel van de gegadigden onder de indruk zijn en zich wanen in een bijzondere setting. Dit gevoel kan meespelen bij het belangrijke visitekaartje dat je als bedrijf wilt afgeven. 

Vergaderen Kasteel

Vergaderen in een karakteristiek kasteel

Wanneer wij een aanvraag krijgen voor een bijzondere locatie voor een vergadering of andere bijeenkomst, valt de keuze regelmatig op een kasteel. Wij werken nauw samen met verschillende kasteel locaties in Nederland. Het voordeel is dat deze karakteristieke en historische bouwwerken vaak diverse mogelijkheden bieden. Er is vaak zeer goede horeca aanwezig en de locatie is omringd door mooie natuur. Iets wat een vergadering net wat extra’s geeft. 

Vergaderen Kasteel

Neem bijvoorbeeld het centraal gelegen Kasteel Woerden met mooie ruime en unieke zalen. Dit kasteel heeft een prachtige binnenplaats, een riant kasteel terras en een sfeervol grand cafe. De vergaderruimtes zelf zijn compleet gemoderniseerd en hebben alle faciliteiten in huis. Ook bijzonder is vergaderen in kasteel Maurick in Vught. Hier kun je terecht in wel acht verschillende stijlkamers, a la carte dineren en overnachten in drie hotelsuites. 

Wat je specifieke wensen en eisen ook zijn voor jouw vergadering of evenement in een kasteel, wij hebben enorm leuke samenwerkingen en arrangementen die hierop aansluiten.