Loading...

Bijzondere vergaderlocaties in Utrecht

Utrecht wordt vaak in één adem genoemd met vergaderen of evenementen organiseren in centraal Nederland. Zeker wanneer een grote groep mensen bij elkaar moet komen voor een zakelijke bijeenkomst. Utrecht is het hart van Nederland, met veel vergader- en evenementenlocaties. Een authentieke binnenstad, historische gebouwen zoals kastelen en landhuizen, moderne experience centers en buitenplaatsen in het groen. Utrecht heeft veel bijzondere vergadermogelijkheden.

Bekijk hier de meest bijzondere vergaderlocaties van Utrecht.

« terug naar alle thema's

 • Origineel vergaderen in het Spoorwegmuseum in Utrecht

  Origineel vergaderen in het Spoorwegmuseum in Utrecht

  Maximaal 4000 personen
  Bekijken
 • Bijzondere en circulaire vergaderlocatie RAUM in Utrecht

  Bijzondere en circulaire vergaderlocatie RAUM in Utrecht

  Tot 80 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in Belevingscentrum Utrecht

  Bijzondere vergaderlocatie in Belevingscentrum Utrecht

  Tot 40 personen
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in een Molen in Utrecht

  Bijzondere vergaderlocatie in een Molen in Utrecht

  Tot 130 personen
  Bekijken
 • Bijzonder vergaderen bij Fort aan de Klop

  Bijzonder vergaderen bij Fort aan de Klop

  Voor 12 tot 70 personen aan de rand van Utrecht
  Bekijken
 • Bijzondere vergaderlocatie in Utrecht in een Zandtrechter

  Bijzondere vergaderlocatie in Utrecht in een Zandtrechter

  Tot 25 personen
  Bekijken

Vergaderen in Utrecht

De stad is bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Het station bevindt zich midden in het centrum van Utrecht met vele winkels, kantoren, culturele organisaties én vergaderlocaties op loopafstand. De verschillende wijken bieden elk een eigen sfeer en stijl. En ook buiten het stadscentrum zijn veel opties te vinden voor een effectieve vergadering. De natuur in en rondom de stad belooft tevens een mooie invulling voor teambuilding activiteiten zoals wandelen, fietsen, schapendrijven en bootcamps. Een foodtour of een op maat gemaakte puzzeltocht is weer leuker in de binnenstad zelf. Ideaal om met het vergaderen te combineren. Locaties werken vaak samen met touroperators of andere partners voor een volledig vergaderarrangement. Zo hoeft een dag vergaderen niet saai te zijn en is alles tot in de puntjes geregeld, van ontbijt tot borrel of privé diner.

Ruim aanbod vergaderlocaties in Utrecht

In Utrecht zijn moderne vergaderlocaties te vinden, maar ook veel historische gebouwen, kastelen en buitenplaatsen zijn geliefd bij het zakelijk publiek. Het dynamische Belevingscentrum nabij de A2 is een zee van inspiratie en creativiteit met zeer diverse ruimtes: een theater, een modern klaslokaal, een keuken, een bruine kroeg en meer. In geheel andere stijl is Koetshuis de Haar. Deze historische locatie heeft zes unieke zalen die zijn ingericht met een knipoog naar de flamboyante geschiedenis van het aangrenzende kasteel. Reflecteren en frisse ideeën opdoen kan ook bij Het Eiland in het Weiland. Een locatie met een bijzonder uitzicht over de omringende weilanden in het Groene Hart van Nederland. En dit zijn nog maar drie van de indrukwekkende vergaderlocaties in Utrecht.