Loading...
25 oktober 2019#

Stayokay’s bijzondere vergaderlocaties nu ook bij OrigineelVergaderen.nl

Van vergaderen in de iconische Kubuswoningen in Rotterdam, de voormalige Amsterdamsche Huishoudschool aan het Vondelpark, een Noors jachthuis of een 13e eeuws kasteel: de bijzondere vergaderlocaties van Stayokay zijn vanaf nu te vinden op OrigineelVergaderen.nl ; hét platform voor bijzondere vergaderplekken in Nederland. Een logische keuze, omdat deze unieke locaties goed bij het bijzondere aanbod van het platform passen.

Stayokay 

Stayokay heeft 22 locaties in heel Nederland. Sommige van deze locaties gaan al jaren mee, andere zijn nieuw. De oorsprong ligt in 1929 toen de Nederlandse Jeugdherberg Centrale (NJHC) tot stand kwam. In 2003 veranderde de keten haar naam in Stayokay. Veel hostels zijn sindsdien gerenoveerd en staan voor comfort, het moderne huiskamergevoel en duurzaamheid. 

Bijzondere vergaderlocaties van Stayokay 

Niet alleen toeristen weten de hostels van Stayokay goed te vinden, ook bedrijven kunnen verschillende locaties terecht voor een vergadering, workshop of brainstormsessie. De hostels hebben een informele setting en alle zalen, bars en restaurants zijn voorzien van alle benodigde apparatuur. Een ruimte boeken bij een van de vestigingen kan tegen een gunstige prijs. En na een dag brainstormen, vergaderen of teambuilding kun je ook blijven overnachten. 

Bijzonder is dat veel van de Stayokay’s in een uniek gebouw of speciale locatie gevestigd zijn. Zo kun je vergaderen en/of verblijven bovenop een duin op Terschelling of je laten inspireren in een authentiek landhuis of koetshuis in Bunnik. Zit je in Apeldoorn midden op de Veluwe en bij Stayokay Heeg pal aan het grootste meer van Friesland. Zo is er verspreid over het land voor ieder wat wils.

Door te vergaderen bij één van de Stayokay vergaderlocaties steunt jouw bedrijf automatisch Stay4all: 1 euro van elk geboekt vergaderarrangement p.p. gaat automatisch naar dit project. Hiermee kan voortaan ieder kind mee op schoolkamp, niemand blijft thuis. Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven, omdat hun ouders de kosten voor een schoolkamp niet kunnen dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf, zodat een klas compleet op kamp gaat.

Origineel Vergaderen

Op OrigineelVergaderen.nl vind je inmiddels meer dan 200 (té)gekke plekken voor een vergadering, teambuilding, congres, evenement of workshop. Stuk voor stuk uniek en heel wat anders dan het zoveelste kleurloze zaaltje langs de snelweg.

Egan van Doorn – Eigenaar van OrigineelVergaderen.nl: 

“Voor bedrijven die de weg kwijtraken in hun online zoektocht naar een unieke vergaderplek maken wij de voorselectie. Zo weet je zeker dat je volgende vergadering of evenement zal plaatsvinden op een plek waar nog lang over nagepraat zal worden. Met de bijzondere selectie Stayokay locaties die nu nieuw zijn in ons aanbod, kunnen we onze gasten nog beter helpen aan een bijzondere én betaalbare vergaderplek.”