Loading...

Origineel vergaderen in Amsterdam in het Art Dealer’s House

Art Dealer’s House Amsterdam

Art Dealer’s House bevindt zich in het hart van Amsterdam, op de Prins Hendrikkade, ooit hét middelpunt van de Amsterdamse scheepvaart.

Origineel omdat:

  • Het statige 17e-eeuwse pand van kunstadviseur Paul van Esch is een oase van rust in het centrum van Amsterdam.
  • Art Dealer’s House organiseert tevens kunstlezingen, exposities, cursussen en talkshows.
  • Vintage design meubelen van onder andere Pierre Paulin, Le Corbusier, Frank Lloyd Wright en Jean-Michel Frank.

Wat je moet weten:

  • Totaal 3 ruimtes.
  • Betaald parkeren in de buurt.
  • Prima bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Exclusief af te huren.
  • Niet toegankelijk voor mindervaliden.
  • Overnachten in nabijgelegen hotels.

Details:

Art Dealer’s House is gevestigd aan de Prins Hendrikkade, ooit aanlegplaats voor handelsschepen. Er is een prachtige ruime keuken met een La Cornue-fornuis en kookeiland, ideaal dus voor lunches en privé diners tot ongeveer 18 personen. Art Dealer’s House bespreekt de verschillende cateringmogelijkheden graag.

Bij binnenkomst is links de vergaderzaal. Deze lichte ruimte, waar je omringd wordt door wisselende moderne en hedendaagse kunstwerken, biedt voor vergaderingen plaats aan 16 tot 18 personen. Je bent van alle gemakken voorzien; een beamer, Samsung LCD beeldscherm( 65 inch, dynamic crystal color en HDR 1000) met ingebouwde speaker, snelle wifi, een flip-over en een Sonos speaker zijn aanwezig. Op verzoek regelt Art Dealer’s House uiteraard ook pennen, post-it’s en opschrijfboekjes.

Via de vergaderruimte kom je in de salon met uitzicht over de Prins Hendrikkade en het Oosterdok. De salon, met een comfortabele designbank en prachtige designstoelen kun je gebruiken als break-outruimte of voor pauzes tussendoor.

“De inrichting van Art Dealer’s House is creatief, en mede door de steeds wisselende kunst ook echt een plek om inspiratie op te doen.”

Omgeving:

Art Dealer’s House is een oud pakhuis op 5 minuten lopen van Amsterdam CS en is, door de combinatie van luxe en gastvrijheid, een unieke locatie voor een brainstormsessie, training, vergadering of privé diner. Het team helpt graag met aanvullende wensen, zoals bijvoorbeeld een boottochtje door de Amsterdamse grachten, een wijnproeverij of een kunstlezing ter plekke. En na afloop; het beste café van Amsterdam bevindt zich slechts een paar deuren verderop.

Origineel vergaderen:

Prijs vanaf € 139,- per uur en € 450,- per dag inclusief koffie, thee, frisdrank en iets lekkers.

Ook ‘s avonds en in het weekend te huur, dagdelen bespreekbaar.
Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.