Loading...

Luxueus vergaderen in een Limburgs middeleeuws kasteel

Château Holtmühle  Tegelen

Van de slotgracht tot de orangerie en van de grootste entree tot het sfeervolle restaurant in de oude keldergewelven; Château Holtmühle straalt een en al sfeer uit. Bij dit middeleeuwse kasteel vergader je in luxe en stijl met de comfort van nu.

Origineel omdat:

  • Middeleeuws kasteel
  • Vergaderen in bosrijke omgeving
  • Mix van luxe en historie

Wat je moet weten:

  • Geschikt van 2 tot 120 personen
  • Acht ruimtes
  • Gratis parkeren
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Overnachten mogelijk

Details

Van de slotgracht tot de orangerie en van de grootste entree tot het sfeervolle restaurant in de oude keldergewelven; Château Holtmühle straalt een en al sfeer uit. Bij dit middeleeuwse kasteel vergader je dan ook in luxe en stijl met de comfort van nu. Omgeven door de oude bossen en velden die Limburg rijk is, vind je bij Château Holtmühle de rust en de ruimte om je te richten op je ambities. De ideale mix van historie en moderne luxe komen niet alleen samen in de comfortabele meetingruimtes.

De gerechten van restaurant Die Alde Heerlickheit zijn geïnspireerd door de Franse keuken met moderne en oosterse invloeden. In de sfeervolle lounge met open haard kom je tot rust na een intensieve meeting. Wens je daarbij service en privacy? Dan is Château Holtmühle ook exclusief af te huren. Het volledige kasteel staat tot je beschikking.

Omgeving

Het hotel is omgeven door velden en bossen, die zich goed lenen voor wandelingen of teamactiviteiten. De binnenstad van Venlo ligt op slechts 10 minuten en Roermond op 20 minuten rijden. Naast 8 vergaderruimtes biedt het hotel een sfeervol restaurant, een sauna, een fitnessruimte en een zwembad.

Château Holtmühle ligt direct naast Venlo. Düsseldorf International Airport, Eindhoven Airport en Maastricht-Aachen Airport zijn allen op 45 minuten afstand. Het treinstation bevindt zich op 1 kilometer afstand en er is gratis parkeergelegenheid.

Origineel vergaderen:

Vergaderarrangementen worden op basis van je wensen helemaal op maat samengesteld.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.