Loading...

Hip en duurzaam vergaderen dicht bij het strand

Stayokay Egmond  Egmond

Stayokay Egmond is gelegen in een modern en duurzaam hostel bij Egmond met vier mooie lichte zalen aan de rand van het Noord-Hollands duingebied.

Origineel omdat:

  • In een mooi duingebied, vlakbij het strand
  • Modern en duurzaam hostel

Wat je moet weten:

  • Vier flexibele ruimtes
  • Exclusief af te huren
  • Gratis parkeren
  • Overnachten in hostel mogelijk
  • Goed te bereiken met ov

Details:

Dit moderne hostel werd in 2012 nog geheel gerenoveerd en heeft vier multifunctionele zalen, een terras, bar en restaurant ter beschikking. Je kunt hier terecht voor een vergadering, maar ook voor een borrel of groter (muzikaal) evenement. De ligging is ideaal: in een mooi duingebied en je bent zo op het strand!

De ruimtes zijn flexibel in te delen; van boardroom tot conferentiezaal, van 60 m2 tot 220 m2. Voor grotere evenementen is ook de brasserie inzetbaar met plek voor 250 personen. Rondom is volop ruimte voor borrels, barbecues, outdoor- en teambuilding activiteiten.

Steun het Stay4all project:

Door te vergaderen bij deze locatie steunt jouw bedrijf automatisch Stay4all: 1 euro van elk geboekt vergaderarrangement p.p. gaat automatisch naar dit project. Jij zorgt er dus voor dat voortaan ieder kind mee kan op schoolkamp, niemand blijft thuis. Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven, omdat hun ouders de kosten voor een schoolkamp niet kunnen dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf, zodat een klas compleet op kamp gaat.

“Het was hier werkelijk fantastisch! Alles super geregeld en goede service op ook nog eens een hele mooie locatie.”

Omgeving:

Stayokay Egmond ligt centraal voor reizigers uit Alkmaar, Bergen en Amsterdam, te bereiken via de A9 en A7 of met het openbaar vervoer. Je bent zo op het strand en in de Kennemerduinen of de prachtige bloembollenvelden.

Origineel vergaderen:

4 uur vanaf € 15,50 p.p.
8 uur vanaf € 33,- p.p.
12 uur vanaf € 52,- p.p.
32 uur vanaf € 107,- p.p.

Je hebt direct contact met de locatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, direct bij de eigenaar

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.