Loading...
20 maart 2018#

geWoonboot en Bartmanzboot geprezen bij Nationale Meeting Award

Maandag 12 maart stond in het teken van De Nationale Meeting Award 2018. Tijdens deze derde editie zijn twee vergaderlocaties in de prijzen gevallen die ook terug te vinden zijn bij Origineel Vergaderen.

De jaarlijkse prijsuitreiking is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-Vecta en EventSummit. Deze onafhankelijke prijs is onderverdeeld in diverse categorieën en bestemd voor de beste meeting- en evenementenlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Tot voor kort bestond er nog geen algemene en onafhankelijke prijs voor de beste locatie voor vergaderingen en evenementen. De winnaar komt tot stand via een uniek scoremodel die speciaal is ontwikkeld voor de Nationale Meeting Award.

Nationale Meeting Award

Uitreiking awards

Op basis van reviews, vragenlijsten en het overtuigen van de jury, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2018 bekend gemaakt op 12 maart. In totaal mochten vijf unieke locaties bij Mariënhof in Amersfoort de award in ontvangst nemen. Totaal zijn er zijn vijf categorieën waarin deelgenomen kan worden, welke zijn ingedeeld op basis van de capaciteit van een locatie; van categorie S met een capaciteit tot 25 personen tot categorie XXL met een capaciteit vanaf 500 personen.

Winnaar van categorie S is de zelfvoorzienende geWoonboot, die tevens vorig jaar de award mee naar huis mocht nemen. Eigenaresse Joan Kramer: “Ik voel me vereert dat ik deze award voor de tweede keer mag ontvangen. Ik onderneem met passie en enthousiasme. Ik ben blij dat ik dat weer aan de jury over heb kunnen dragen. De award is voor mij een bevestiging dat ik het goed doe.” De Bartmanzboot werd derde in deze categorie.

Ook namens Origineel Vergaderen iedereen van harte gefeliciteerd met de erkenning!

geWoonboot in Amsterdam

De geWoonboot is een zelfvoorzienende, drijvende vergaderlocatie. Je ervaart een gevoel van rust, ruimte en vrijheid; de basis voor een succesvolle vergadering of brainstormsessie. De boot heeft twee sfeervolle ruimten, namelijk de IJ-zaal en de Theo Fransmankamer. Door de flexibele wanden is de achterzijde van de geWoonboot te verdelen in 2 break-out kamers, ideaal voor workshops.

Bartmanzboot in Loenen aan de Vecht

Bartmanzboot is in de jaren ’60 ontworpen door architect De la Fontaine Verweij. Bij het ontwerp was al meteen duidelijk dat de boot veel lichtinval moest krijgen. Dit zorgt voor een frisse, ruimtelijke sfeer. Daarbij is de boot ook ‘supergroen’, aangezien de elektriciteit voor 100 procent uit windenergie wordt gehaald. Ook met de inrichting is zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu en duurzaamheid.